Bomba! Dijego Simeone stiže na ostrvo?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 07.11.2017.
14:52
Izvor: Sportske.net

Argentniski strateg konačno bi mogao da se okuša u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Dijego Simeone je minulog leta često bio povezivan sa odlaskom iz Atletiko Madrida.

Mnogi su mu predviđali klupu milanskog Intera, ali je "Ćolo" ostao veran "Jorgandžijama" u teškom trenutku. Atletiko je bio pod zabranom transfera, ali je Simeone dokazao lojalnost i ostao na mestu šefa struke madridske ekipe.

Ove sezone Atletiko ne blista, u Primeri su neporaženi nakon 11 kola, ali su četvrti na tabeli, dok su na pragu ispadanja iz Lige Šampiona, već nakon grupne faze.

Pominjalo se da bi uprava Atletika umesto njega na mestu šefa struke volela da vidi trenera Napolija Mauricija Sarija, ali je to za sada samo jedna u nizu spekulacija.

On jeste produžio ugovor sa klubom do 2020. godine, ali Atletiko bi mogao da doživi velike promene već narednog leta, pa bi tako i Simeone mogao da potraži novi izazov.

Poslednje spekulacije govore da je za njegove usluge veoma zainteresovan Everton, koji je nedavno otpustio Ronalda Kumana.



Ambiciozna uprava na čelu sa većinskim vlasnikom Faradom Moširijem želi da se bori za najviša mesta u Premijer ligi, a prvi pik upravo Moširija za mesto šefa struke na "Gudisonu" je Dijego Simeone.

Ipak, "Karamele" su trenutno u zoni ispadanja, Dejvid Ansvort koji obavlja ulogu vršioca dužnosti se verovatno neće zadržati na klupi Evertona, a prosto je nemoguće poverovati da bi"Ćolo" u sred sezone odustao od Atletika kako bi preuzeo tim iZ PL, koji se trenutno nalazi u borbi za opstanak.

Narednog leta bi ova priča mogla da dobije ozbiljnije obrise, pa bi vrlo lako moglo da se desi da Everton već sada precrta ovu sezonu i mesto šefa struke uruči nekom treneru do kraja takmičarske godine, a da onda narednog leta krene po Dijega Simeonea. U takvom raspletu bi i Dejvid Ansvort mogao da dobije poverenje uprave.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Tuesday, 07.11.2017
20:27

kad se sjetim komentara sa pocetka sezone, da ce everton biti ispred nas, da su odradili sjajan posao u prelaznom roku..prijatelji moji, to vam je PL

avatar
Gangula 2.0
Tuesday, 07.11.2017
18:17

Pod 1 sigurno neće da pređe u Everton a pod 2 Everton je 15 u premijer ligi!!!

avatar
Tuesday, 07.11.2017
21:29

Trenutno je na toj poziciji na tabeli, iskreno ne znaci da ce biti na toj poziciji i na kraju sezone, realno mogu biti na kraju 7-8 i budu igrali LE a sa njime da napravi tim kao sa ATM-om

avatar
Rise up
Tuesday, 07.11.2017
17:56

Bas ce da ode u Everton :D Posle Atletiko Madrida verovatno ide u Inter.

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 07.11.2017
17:18

U ovo bas ne vjerujem ako i bude dolazio doci ce u neki top klub na ostrvu...mogucnost je celzi jer nesto se kuha oko kontea pa cemo vidjeti,moguce je u junajted jer i oko Mourinja se kuha ako emeri ne uzne LS moguce je da popije otkaz jer PSG je prerasto Francusku ligu cilj je LS. Mislim da liverpul nema zelju za promjenom trenera,arsenal ne zeli ulaganje tako da bi simeone mislim tu izgubio,totenhem je siguran u poketina. Tako zavisi od raspleta celzi ili junajted moguca sledeca destinacija ako je ovo tacno i zavisi sta ce biti sa Mourinjom i Konteom.

avatar
Pravi romanista
Tuesday, 07.11.2017
16:22

Zasto bi degradirao sebe...Nema nikakvih sansi da se to dogodi