BOMBA: Bivši trener Reala preuzima "Čekićare"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 19.05.2018.
11:13
Izvor: Sportske.net

Konkurent mu je još jedan bivši strateg "Kraljevskog kluba".

Beta/Steven Paston/PA via AP
Beta/Steven Paston/PA via AP

Povezane vesti

Prema navodima poznatog novinara Đanluke Di Marcija, favorit za novog menadžera Vest Hema je trenutni trener kineskog Hebeia Manuel Pelegrini!

Bombu koja je odjeknula širom Evrope preneli su svi poznatiji ostrvski mediji, a Pelegrini je istisnuo još jednog bivšeg trenera Reala Rafu Beniteza, koji je do sada slovio za favorita za taj posao.

Ostaje pitanje da li će odlični argentinski stručnjak napustiti kineski klub u kojem zarađuje ogromne svote novce kako bi došao u dosta nestabilnu stredinu za kakvu Vest Hem važi poslednjih godina.

Nema sumnje da bi njegov dolazak mnogo značio navijačima londonskog tima, u pitanju je trener koji je sa ne tako velikim klubovima poput Viljareala i Malage beležio velike uspehe u Ligi šampiona.

"Čekićari" su ostali bez trenera na kraju sezone pošto Dejvid Mojes nije uspeo da se izbori za novu šans, a ekipu je vodio samo u drugom delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Арсенал
Saturday, 19.05.2018
14:00

Zar nije Pelegrini Cileanac?

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 19.05.2018
12:24
avatar
10BillionXD
Saturday, 19.05.2018
11:25

Dobar trener. U Realu je imao odlicnu sezonu samo sto je Barcelona bila za nijansu bolja. Sa Malagom je cudo napravio takodjer. Forsira napadacku igru.