Bolte, nije ti ovo Premijer liga - Australijanci šokirani njegovim zahtevom!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.10.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Sve su prilike da se Jamajčanin neće dugo zadržati tamo.

EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS
EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Povezane vesti

Legendarni atletičar Jusein Bolt želi da se oproba u fudbalu, naporno je trenirao u prethodnih nekoliko nedelja i uverio australijski Central Koust Mariners da mu ponudi profesionalni ugovor.

Svi su mislili da je to gotova stvar, te da se čeka samo formalizacija ugovora, Jamajčanin je odbio njihovu ponudu od 150 hiljada dolara po sezoni.

Prema informacijama Foks sporta, Bolt je priželjkivao čak tri miliona dolara godišnje čime bi postao ubedljivi rekorder u australijskoj A ligi.

Izgleda da se negde "preračunao" jer Australijanci nisu poznati kao neko ko izdvaja velike sume novca za obeštećenja i plata fudbalera kao na primer u Kini ili Sjedinjenim američkim državama.

Trener Marinersa Majk Malvi nije bio oduševljen idejom da se čuveni atletičar priključi timu, on jeste napredovao, ali ne dovoljno da može da odgovori zahtevima fudbala u Australiji.

Izgleda da se Bolt ipak precenio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 23.10.2018
18:38

Sta hocete, nece covek da trci (a to je i jedino sto bi tu radio:-D) za dzabe:-D Bas me zanima da li bi im se isplatilo da mu daju toliko, verovatno cak i bi...

avatar
Man united
Tuesday, 23.10.2018
13:49

Да ли је могуће да је човек толико нереалан?

avatar
Čeki
Tuesday, 23.10.2018
13:38

Covek koliko je postovanja zaradio, sad ga prosipa ovakvim zahtevima i nekim nerealnim stvarima da se treneri njemu smeju nazalost i izivljavaju se na njemu stalno mu predlazuci neke druge klubove.

avatar
Mangus
Tuesday, 23.10.2018
10:40

hahahahaha, ma daj covece... 3 milke?!