"Bolnica" u Juventusu? Nije problem!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 03.10.2018.
20:08
Izvor: Sportske.net

Alegri će morati značajno da promeša karte u narednim utakmicama.

Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP
Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Aktuelni šampion Italije je na savršen način otvorio sezonu. Rivalima u Seriji A već beže, pobedili su Napoli u velikom derbiju, a sinoć su upisali i drugu pobedu u Ligi šampiona. Sinoć su rutinski dobili Jang Bojs sa 3:0, ali će zato Alegri nakon ove pobede imati dosta problema sa igračkim kadrom.

Iako imaju ogroman roster, u svakom timu se osećaju nedostaci, pa će tako biti i sa Juventusom. Naime, poznato je kakve su probleme imali Ronaldo i Daglas Kosta zbog crvenih kartona (Brazilac se pritom i povredio u meču protiv Valensije), jedan u Ligi šampiona, drugi u Seriji A.

Sami Kedira se povredio u prvom meču grupne faze Lige šampiona. Međutim, doktori su smatrali da je spreman i da sinoć može da dobije koji minut protiv Jang Bojsa. To se ispostavilo kao pogrešan potez jer je Nemac ponovo osetio bolove u levoj butini, pa se tako čini da je ipak prerano pokušao da se vrati na teren. Sutra će biti utvrđen stepen povrede kod ovog igrača.

Još jedan igrač koji neće biti dostupan Alegriju, makar za meč protiv Udinezea (a možda i duže) je Danijele Rugani. Defanzivac "Stare dame" je pretpeo prelom rebra, pa se i on pridružio brojnim povređenim igračima Juventusa.

Pozitivna vest je što se De Šiljo vratio treninzima i očekuje se da uskoro bude na raspolaganju treneru Juventusa.

Juventus i sa ovim brojnim problemima u igračkom kadru igra fantastično, definitivno su jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja ove sezone, još kada svi budu spremni i u konkurenciji za tim, nema kluba na svetu koji ih se neće plašiti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armin Barakovic
Thursday, 04.10.2018
00:59

Ovo su pojacanja...kedira out

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 03.10.2018
23:00

Haha pozitivna vjest da se vraca De Siljo Sad smo jaki do bola Cim se on vraca