Boli koliko je Junajted loš, Pogba "problematično dete", niko ovo nije video u 30 godina!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.10.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net

Junajted i Arsenal pokazali svu nemoć sinoć na "Old Trafordu", navijači besni i na Solskjera i na Pogbu, a čini se da ovakvi "Đavoli" neće stići nigde...

EFE/PETER POWELL
EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ovo je najlošiji start Mančester Junajteda u poslednje tri decenije.

Ovako slabo igrali su pod Fergusonom samo 1989. te godine su završili na 13. mestu na tabeli, ali je Škot spasao posao prvo oko Božića, a posle trijumfom u kupu protiv Kristal Palasa. Naime, to je bio njegov prvi trofej, ali koliko je ekipa loše igrala neka posvedoči mišlenje navijača, oni su posle pobede na Vembliju poručili Fergusonu da uzme trofej i vrati se u Škotsku.

Ostalo je istorija, ali na nešto takvo teško da Soslkjer može da računa. Sada je konkurencija jača, vremena su se promenila, na engleske kupove niko ne obraća pažnju, na kraju, osvojio ga je Van Gal i morao da napusti klub.

"Loši smo, ali ne toliko koliko pričate",
pravdao se Ole sinoć nakon 1:1 protiv Arsenala. Njegov tim je na 10. poziciji na tabeli, ima 12 bodova manje od vodećeg Liverpula.

Ali, najveći rival nije nikakav reper za Junajted, Siti i Liverpul su prejaki, no, stiče se utisak da će se "Đavoli" teško dokopati i četvrtog mesta.

"Ni oni, ni Arsenal, nemaju šanse, po meni, Čelsi i Totenhem su mnogo bolje ekipe", tvrdi Džejmi Karager.

U slično tonu pričao je i Roj Kin, koji kaže da ga boli standard fudbala koji pokazuje Junajted, da igraju užasno i ponavlja već nekoliko godina da ovo nisu fudbaleri za tako veliki klub.

Na meti je ponovo Pol Pogba.

Oglasio se i Kasper Šmajhel, legendarni golman Junajteda.

"Teško je videti bilo kakvu ideju u igri, a ne mogu da shvatim plan. Arsenal makar pokušava da igra, visokim presingom na štopere. Junajted ne zna šta će sa loptom, vrte je oko Pogbe, i to deluje sporo, mnogo su brži kad oni je u timu. Moraju na tome da rade, on ih usporava. Vraća kopte nazad, ne razumem ga iskreno, niti šta je njegova uloga u timu. Dao je dve dobre lopte za čitav meč, svi gledaju u njega, on ne radi ništa. Kao problematično dete, skreće pažnju pogrešnim stvarima
", oštar je Danac.

Junajted čeka gostovanje u Alkmaru, ali nikoga nije briga za LE, očigledno da imaju dosta problema, da će se oni umnožavati jer tim nije sposoban za veće stvari. Januar je daleko, a svi se slažu da čak i ako stignu Sančo, Mandžukić i verovatno još jedan vezni igrač, biće suviše kasno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 02.10.2019
04:30

Po čemu je Kasper Šmajhel legenda kluba?

avatar
Red to the bone
Tuesday, 01.10.2019
17:24

Stiv Brus je pravi čovek za Jedinstvo

avatar
riquelme
Tuesday, 01.10.2019
14:50

Pozdrav od Murinja! Lepo vam covek nacrtao sta ne valja, ko treba jos da se dovede, gde je i on pogresio i sta ce biti ako tako ne urade... Podrzano 2-3 individualca, neki prodati Pogba se zeza dok ne zapali a sutnuli ste trenera. Defanzivnog, ne toliko atraktivnog ali bar zna kako dolazi do rezultata. Da su ga podrzali bar bi ostali klub od autoriteta ovako razvodnjeni i ocajni na svim poljima. Cak i kupuju i prodaju sve sto je rekao. Ostalo je jos da se dovede bek, da se proda Pogba i dovedu 2 vezna igraca i brzo top krilo. Ali dzaba... prodje sada jos 2-3 godine.

avatar
Man united
Tuesday, 01.10.2019
14:08

Каспер Шмајхел може једино да буде легендарни голман Ситија. Правог Манчестера никако.

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 01.10.2019
12:55

Od kad je kasper legenda Junajteda?

avatar
mrancic
Tuesday, 01.10.2019
10:48

Greška za greškom.Angažovanje lošeg trenera,slab tim pomoćnika,izuzetno slabi igrači za merilo ugleda Junajteda i očajan prelazni rok.Nešto kupiti u januaru,prodati Pogbu u januaru i ugovoriti angažman novog kvalitetnog trenera (Alegri,Poketino,Blan).Lepili su mi minuse prošle sezone zbog Rašforda ali on i Lingard nisu ni za klupu.Solskjer će biti otpušten do nove godine.Do januara vratiti Matića,igrati sa klincima,Taunsebe,Džons i Roho umesto Lindelofa.U januaru kupiti dobrog veznog ,Mandžukića i krilo i preživeti nekako sezonu.Kako bi slatko išutirao Vudvorda iz kluba.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 01.10.2019
10:20

Nisu toliko losi, sinoc je bila odlicna utakmica. Pogotovo je MU odigrao dobro. E sad, sto su u prethodnim kolima igrali lose, to je druga prica, a i to da su Liverpul i Siti prejaki znalo se nakon zavrsetka prelaznog roka, to nije nista novo.

avatar
Tuesday, 01.10.2019
10:09

junajted nema šanse za 4 mesto