Bolasijev dan, Šervud zaustavio Totenhem!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.04.2015.
17:57
Izvor: Sportske.net

Ogromna pobeda Aston Vile protiv Totenhema u gostima, pobede zabeležili i Kristal Palas, Sautempton, Vest Hem i VBA.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Totenhem je danas morao da zabeleži pobedu kako bi bio konkurentan u nastavku šampionata za plasman u Ligu šampiona, ali se nisu proslavili.

Danas su zaustavljeni od strane Aston Vile koju predvodi njihov nekadašnji trener, Tim Šervud, koji očigledno vrlo dobro zna sve mane ekipe sa "Vajt Hart Lejna".

Napadao je Totenhem od samog starta meča, doduše jalovo, a prvu šansu smo videli u 27. minutu kada je Guzan odlično reagovao. Samo sedam minuta kasnije videli smo i prvi gol, ovoga puta u mreži Totenhema.

Benteke je strelac glavom na asistenciju Bakune, Vorm je bio nemoćan.

Do kraja poluvremena imao je priliku Agbonlahor da savlada golmana domaćih nakon odlične kontre, ali je pogodio samo stativu.

Najbolju priliku Totenhem je propustio u 60. minutu kada je Hari Kejn loše reagovao u šesnaestercu domaćih i kada je šutirao visoko preko gola gostiju.

Gol pogledajte OVDE.

Vest Hem je umalo naneo još jedan poraz Stouku, četvrti uzastopni, ali to nije dozvolio Marko Arnautović koji je postigao gol u poslednjim sekundama meča.

Stouk je imao danas više loptu u posedu, ali nije uspeo da ugrozi gol golmana domaćih, sve do samog kraja utakmice, tako da je na kraju bilo 1:1.

Kristal Palas je danas dominirao protiv ekipe Sanderlenda na gostovanju i tako su zabeležili i 4. uzastopnu pobedu u Premijer ligi. Dokaz da rezultat protiv Sitija nije slučajan, danas je pregažena ekipa Sanderlenda sa 4:1.

Sanderlendu gori pod nogama, imaju samo 3 boda više od Kvins Park Rendžersa.

Čak tri gola na ovom meču delo su sjajnog Bolasija, jedan je postigao takođe odlični Marej. Na drugoj strani gol utehe postigao je Vikam.

Sautempton je savladao hal rezultatom 2:0 golovima Vord-Prausa i Gracijana Pelea, a srpski reprezentativac Dušan Tadić igrao je od 61. minuta.

Vest Bromvič Albion je mogao da reši dosta toga pobedom u današnjem meču protiv Lestera, ali su uspeli da izgube dobijenu utakmicu.

Flečer i Gardner su bili strelci za domaćina, Nadžent i Hut za goste, a pobedu Lesteru u poslednjim trenucima doneo je Vardi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke