Boaći dobija neočekivani odmor, razlog je više nego specifičan!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.10.2018.
10:07
Izvor: Sportske.net

Sve su prilike da će nakon Nenada Krstičića još jedan Zvezdin reprezentativac biti lišen obaveza u nacionalnom timu tokom tekuće pauze.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Vezista crveno-belih Nenad Krstičić bio je pozvan u reprezentaciju Srbije za utakmice sa Crnom Gorom i Rumunijom, ali je zbog povrede otpao sa spiska.

Potpuno druga stvar mogla bi da bude razlog zbog kojeg Ričmond Boaći i pored poziva u reprezentaciju Gane neće imati obaveza u nacionalnom timu.

Na zvaničnom Tviter nalogu Afričke fudbalske konfederacije (CAF) saopšteno je da su mečevi između Gane i Sijera Leonea zakazani za oktobar otkazani!

U saopštenju Afričke fudbalske konfederacije navodi se da FS Sijera Leonea nije ispunio uslove navedene u pismu koje je CAF uputio FIFA nakon odluke da se suspenduje pomenuti Savez.

Reprezentacije Gane i Sijera Leonea trebalo je da odigraju dve utakmice 11. i 14. oktobra u Kumasiju i Fritaunu. Ti mečevi trebalo je da budu odigrani u sklopu kvalifikacione Grupe F za plasman na Afrički kup nacija 2019. godine.

Videćemo da li će FS Gane u novonastalim okolnostima uspeti da organizuje neke prijateljske mečeve ili će reprezentativci te zemlje, a među njima i napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći, biti pošteđeni obaveza u dražvnom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke