'Bling-bling' - Stiglo Pogbino iznenađenje za svetske šampione!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2019.
18:48
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Mančester junajteda i reprezentacije Francuske došao je na okupljanje državnog tima sa koferom punim poklona za saigrače iz državnog tima.

Epa/Atef Safadi
Epa/Atef Safadi

Povezane vesti

Specifična je priroda Pol Pogba i neretko je na meti kritika zbog stvari koje radi van fudbalskog terena, ali je najnovijim gestom kupio naklonost mnogih.

Momak koji zarađuje milione rešio je da obraduje svoje reprezentativne saigrače i daruje ih skupocenim prstenjem po uzoru na ono koje se dodeljuje osvajačima NBA lige.

Specijalni komadi nakita izrađeni su od strane juvelirnice "Džejson od Beverli Hilsa", a na svakom prstenu ispisano je i prezime reprezentativca Francuske koji je bio deo tima na Svetskom prvenstvu.

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi koliko vredi jedan prsten, ali možete da naslutite ako se znamo da su u njih ugrađivani jedanaestokaratni dijamanti, plavi safiri i crveni rubini.

Samo za transport ovog vrednog nakita Fudbalski savez Francuske izdvojio je 10.000 evra.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milance Barca
Thursday, 21.03.2019
10:14

pa kad ima para na pretek

avatar
Red Demon
Thursday, 21.03.2019
03:57

Pogba nastavlja sa enbiejizacijom fudbala ionako se vec i ponasa kao kosarkasi tamo to je taj mentalitet misli da je LeBron u mancesteru da moze da tera i saradjuje s kojim oce trenerom.

avatar
eldoctore
Thursday, 21.03.2019
00:33

svaka cast,lep gest velikog majstora..