Blickrig Junajteda, maksimalni Votford na kolenima!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.09.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net

"Crveni Đavoli" su u petom kolu gostovali jedinoj ekipi koja je u prva četiri kola uz Liverpul iz Čelsi imala maksimalan učinak.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Mančester junajted je u poslednje vreme na udaru kritika, u prva četiri kola sakupili su šest bodova, pa je duel na "Vikaridžu" bio pravi ispit za Murnjove pulene.

Kako stvari stoje, položiće ga, jer su za samo par minuta u finišu prvog poluvremena stiglo do prednosti od 2:0.

Najpre je nakon centaršuta sa leve strane Lukaku telom zakačio loptu i poslao je iza leđa Bena Fostra za 1:0, u 35. minutu.

Bunili su se igrači Votforda, verovali su da je Lukaku bio u ofsajd poziciji, ali se na usporenom snimku vidi da je linijski sudija bio u pravu, gol je priznat.

Usledila je inicijativa "Đavola", dobar šut Pogbe, pa još jedan pokušaj Francuza nakon kornera sa desne strane, a onda uigrana akcija i 2:0 za Mančester.

Novi korner je izveo Ešli Jang, poslao je loptu na drugu stativu ka Felainiju, ovaj je glavom spustio pred gol "Stršljenova", gde se na pravom mestu našao Kris Smoling, koji je prihvatio loptu i lepim volej udarcem matirao Fostera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rikardo Roča
Saturday, 15.09.2018
19:45

Pa i City i Chelzi su danas vodili sa 2:0 na poluvremenu pa nije bio blitzkrieg. A jos Bornmut je vodio 3:0. Redakcijo.... :)

avatar
Adi237
Saturday, 15.09.2018
19:24

Jel tesko igrati napadacki i ne brniti see..imamo ogroman potencijal za napad a mi se branimoo cccc...svaku utakmicu da igramo agresivno i napadacki kao sto smo odigrali ovo prvo poluvreme bili bi u samom vrhu a ne mi se branimoo pa ni na sto ne lici....hahhahahha glasine o smjeni Mourinja i sve jaci povici navijaca na igru junajteda koda su uticali na Mourinja sad igramo ofanzivinije i ne branimo se. Uplasio se Mou za svoju stolicu hahhaha