Blan: "Tijago Silva nije spreman"

Autor: Beta Beta
utorak 30.09.2014.
00:26
Izvor: Beta

Loran Blan je na konferenciji za medjie istakao da Tijago Silva neće biti spreman za naredni meč sa Barselonom, a da je to slučaj najverovatnije i sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena igraju sutra od 20.45 na Parku prinčeva u Parizu protiv Barselone, utakmicu drugog kola Grupe F u Ligi šampiona. Španski tim je u prvom kolu pobedio Apoel sa 1:0, a Pari Sen Žermen je odigrao bez golova sa Ajaksom.

Ibrahimović je propustio poslednje dve utakmice zbog povrede pete i njegov nastup je neizvestan. Pre povrede, Švedjanin je postigao sedam golova u sedam utakmica.

Ipak, prema poslednjim informacijama Zlatan Ibrahimović će propustiti ovaj meč.

Utakmicu će propustiti Tijago Silva i Laveci, pošto obojica imaju problema s povredom tetive.

"Svakodnevno smo pratili oporavak Silve i on nije spreman. Oporavak ide dobro, ali neće biti spreman i još ne znamo kada će se vratiti na teren", rekao je trener pariskog kluba.

Barselona ove sezone nije primila nijedan gol i pokušaće da nastavi taj niz sutra na Parku prinčeva.

Trener Barselone Luis Enrike ocenio je da je Pari Sen žermen jedan od ozbiljnijih kandidata za osvajanje Lige šampiona ove sezone.

"Ako je Ibrahimović povređen, to je veliki gubitak za njihovu ekipu. Mislim da će i pored toga pokušati da naprave dobar rezultat. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica i mislim da su ekipa koja bi mogla da osvoji trofej. Imaju veoma dobar tim, kvalitetan u napadu i vrlo jak u odbrani", rekao je Enrike.

"Imaju mnogo mogućnosti na terenu. Zavise od Ibrahimovića, ali imaju i (Edinsona) Kavanija, dobri su, čak iako ne bude igrao Laveci", dodao je Enrike.

U ekipi Barselone zbog povreda neće biti desnog beka Daglasa i Tomasa Vermalena. Barselona u utakmicu ulazi posle ubedljive prvenstvene pobede od 6:0 protiv Sevilje.

U drugoj utakmici u Grupi F sutra od 20.45 u Nikoziji igraju Apoel i Ajaks. Utakmicu će suditi srpski sudija Milorad Mažić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke