Blamaža Totenhema u Brajtonu, čeka se saopštenje iz Severnog Londona!

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.10.2019.
15:26
Izvor: Sportske.net

Brajton produbio agoniju "Pevaca".

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Fudbaleri Brajtona slavili su na svom stadionu protiv Totenhema u osmom kolu Premijer lige sa ubedljivih 3:0 (2:0).

Apsolutno zaslužena pobeda "Galebova", koji su prepoznali svoju šansu protiv Poketinovih "Pevaca" i maksimalno je iskoristili.

Totenhem je sredinom nedelje doživeo debakl na svom stadionu u Ligi šampiona protiv Bajerna (2:7), sada su nastavili sa lošim rezultatima.

Domaćin je poveo već u trećem minutu, Loris ispušta loptu na gol liniji nakon jednog centaršuta, poklanja je Mopeju koji taj poklon koristi.

Francuski golman se tom prilikom i ozbiljno povredio, pao je na ruku i po svemu sudeći je polomio, dobio je kiseonik i na nosilima napustio teren, Gazaniga je morao među stative.

I Argentinac je ubrzo morao da vadi loptu iz mreže, igrao se 32. minut kada je Konoli duplirao prednost domaćina.

Nastavili su sa dobrim napadima "Galebovi", Totenhem je prilično jalovo pokušavao na drugoj strani, do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata.

Na startu drugog dela je Poketino umesto Ndombelea na teren poslao Vinksa, nije to mnogo promenilo stanje stvari na terenu, jalovi napadi Sparsa, Brajton je povremeno pretio.

A onda, 65. minut, mladi Konoli postiže drugi gol na utakmici za 3:0, jasno je bilo ko će osvojiti tri boda na ovom susretu, bilo je samo pitanje koji će biti krajnji rezultata.

Ulazak Lukasa Mure je razmrdao "Pevce", Brazila je ušao u nekoliko dobrih prilika, ali je Rajan bio raspoložen, te nije bilo promene rezultata.

Na kraju ubedljiva i zaslužena pobeda Brajtona, Totenhem ne zna za pobedu na 10 vezanih gostovanja, primili su 10 golova u poslednja dva susreta i čini se da je Poketinu odzvonilo.

Ko bi mogao da ga zameni, pročitajte OVDE.

Veliki trijumf za "Galebove", koji su sada na 12. mestu na tabeli sa devet bodova, dok je Totenhem šesti sa dva boda više.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 05.10.2019
15:43

Sa kim se to Poketino dogovorio?Kada jedan tim zasluženo ode u finale LŠ onda je normalno da se dobro pojača i da napadne trofeje iduće sezone.To se ne dešava i normalno da sledi raspad.Kod Junajteda je nepto drugo.On propada jer se zanosi da posle Fergija nema trenera koji moće da nastavi uspehe.

avatar
_mladen_
Saturday, 05.10.2019
15:33

Kraj Tetenhema, barem ovog pod Poketinom. Nisu uspeli da osvoje neki trofej i svi su nezadovoljni, od trenera do igraca. On ce u Junajted na kraju sezone.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 05.10.2019
15:29

Raspade se totenhem, mada to smo i znali da ce se desiti, ipak je to samo totenhem a tako ce i liverpul, ista je to luzerska sorta

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 05.10.2019
15:42

I dalje su ispred vas na tabeli...to je redovno prethodnih par sezona...cak igraju i ls

avatar
mclaud kg
Saturday, 05.10.2019
16:17

Ko pominje ovde LIverpul.Ovde je rec o Totenhemu i njegovoj utakmici.Taj isti Liverpul je klub sa velikom istorijom dugom bezmalo 200godina.Mancester utd,je klub koji je podigao Ser Alex Feruson, sredinom 90 godina proslog veka.Do tada taj tvoj MAn utd.je imao svega 2 osvojene titule.Tako da o luzerima ne bih polemisao.O Evropi da ne govorim dok su Bitlsi iz Liverpula harali Engleskom i Evropom Unitedovci su tavorili negde na sredini tabele.Pogledaj malo 1986.godinu i predstavljanje tada mladog Fergusona sta se od njega ocekivalo kad je dosao u klub.Da ostane u ligi,posto je Utd bio na dnu tabele,a posle da bude na srediti tabele da pokusa napad na evro scenu,a titula je dosla tek posle dugih 7 godina.Tako da pre nego sto krenes da komentarises ko je luzer a ko ne pogledaj malo istoriju svog kluba...

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 05.10.2019
16:09

Decko briz vas ponizava na vasem terenu i niste u stanju plastici da sutnete u gol, barsa vas redovno petardira i postali ste razvojna filijala za psg, pokri se usima

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 05.10.2019
15:27

Brajern 10-2 Tottenham