BL - Štutgart tone, Đurđić pogodio za Augsburg!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.12.2014.
17:25
Izvor: Sportske.net

Igra se 14. kolo u nemačkoj Bundesligi, a još jednu pobedu zabeležila je ekipa Volfsburga koja predstavlja glavnog konkurenta za drugo mesto na kraju sezone.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Odlična ekipa Volfsburga predstavlja u ovom trenutku glavnog konkurenta za plasman na drugo mesto Bundeslige na kraju sezone, a ako izuzmemo poraz od ekipe Šalkea u prethodnom kolu oni se nalaze u fenomenalnoj seriji.

Ovoga puta oni su bili bolji na gostujućem terenu od neugodne ekipe Hanovera koja je sada vezala i treći uzastopni neuspeh.

Jedan od najboljih igrača u Volfsburgu ove sezone jeste Kevin De Brujne, a upravo ovaj igrač je doveo Volfsburg u vođstvo od 1:0 već posle četiri odigrana minuta. Hrvatski internacionalac Perišić mu je sjajno asistirao glavom, a njemu nije bilo teško da pogodi mrežu domaćih.

Ipak, nakon jednog kornera domaćina lopta je došla do Džimija Brijana, on je uputio odličan oštar centaršut ka Hoseluu koji je glavom iz blizine savladao Benalja.

Pobedu Volfsburgu doneo je holandski internacionalac koji je ušao sa klupe, Dost, ponovo na asistenciju sjajnog Perišića. Glavom je savladao nemoćnog Cilera i tako doneo pobedu svojoj ekipi.

Do kraja meča videli smo još jedan gol u mreži domaćih, strelac je bio još jedan igrač koji je ušao sa klupe, Arnold.

Golovi OVDE.

Očajni Štutgart je ostao na poslednjoj poziciji nakon ovih odigranih utakmica, pošto je demoliran od strane Šalkea na svom terenu.

Dominirao je Čupo-Moting, postigao je tri gola i tako se plasirao na prvo mesto liste strelaca Bundeslige sa 8 postignutih golova. Još jedan gol za Šalke postigao je mladi Mejer.

Filip Kostić ponovo nije dobio priliku kod novog trenera Huba Stevensa, drugi put zaredom na drugoj utakmici ovog stručnjaka.

Golovi OVDE.

Paderborn je na svom terenu odigrao 1:1 iako je gubio do pred sam kraj, dok je Agusburg savladao Keln nakon preokreta, a nakon jedne sjajne kontre gostiu Nikola Đurđić je uspeo da ugura loptu u mrežu domaćih.

Gol Đurđića pogledajte OVDE.

Menhengladbah se vratio u pobednički ritam nakon tri uzastopna poraza. Porazili su ekipu Herte, bili su mnogo bolji rival od ove ekipe i na kraju slavili zasluženu pobedu. Svakako ih treba ubrojiti među favorite za plasman u Ligu šampiona naredne godine. Bilo je 3:2.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke