BL - Srbi igrali, ali se nisu radovali

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.01.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net

Bez pobede za Filipa Kostića, Vasilija Janjičića, Mijata Gaćinovića i Miloša Veljkovića.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Augsburg je slavio protiv Hamburga za koji je Filip Kostić igrao od samog starta, baš kao i mladi Janjičić. Domaći su bili bolji tim, nametnuli su svoj ritam i na kraju sasvim zasluženo slavili golom Korejanca, Ko Dža-Čeola u 45. minutu.

Hamburg je ponovo u opasnoj zoni, ušli su u veoma lošu seriju u poslednje četiri utakmice, pa je sada jedino slabašni Keln iza njih.

Ajntraht iz Frankfurta je sa Gaćinovićem u postavi od prvog minuta (igrao sve do 85. minuta) remizirao sa Frajburgom, 1:1.

Domaći su došli u prednost, Haler je bio strelac nakon asistencije Čendlera, igrao se 28. minut utakmice. Ipak, gosti početkom drugog poluvremena, u 51. minutu izjednačuju preko Koha i odnose veoma važan bod.

Luka Jović je presedeo meč na klupi.

Najzanimljivije je bilo u Hanoveru gde je domaći tim dočekao Majnc i slavio sa 3:2, a het-trik je postigao Fulkrug.

Gosti su vodili sa 2:0, Muto i Hak su bili strelci, da bi Fulkrug sa tri gola doneo veliko slavlje svojim navijačima. Prva dva je postigao u 33. i 38. minutu, drugi iz penala, a treći u 75. minutu meča.

Štutgart je slavio protiv Herte sa 1:0, jedini gol je bio autogol Štarka u 78. minutu, dok su Verder i Hofenhajm odigrali nerešeno, 1:1.

Zanimljivo da su oba gola na meču postigli desni bekovi. Hofenhajm je poveo preko Hubnera u 39. minutu, Verder je u drugom poluvremenu napadao i napadao, a do izjednačenja je stigao u 63. minutu preko Gebre Selasija.

Veljković je odigrao danas čitav meč protiv Hofenhajma.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke