BL - Sjajni Osako, Verder do prve pobede

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.09.2019.
17:26
Izvor: Sportske.net

Pobeda Verdera u 3. kolu Bundeslige.

Beta/Carmen Jaspersen/dpa via AP
Beta/Carmen Jaspersen/dpa via AP

Povezane vesti

U okviru trećeg kola nemačke Bundeslige ekipa Verdera je uspela da slavi prvu pobedu i da stigne do prvih bodova ove sezone savladavši Augsburg sa 3:2.

Igrao se 6. minut kada smo videli kontru Verdera, a usred kontre i neverovatnu asistenciju Fulkruga koji je proigrao Osaka. Osako nije imao težak zadatak za 1:0.

Šest minuta kasnije izjednačenje.

Lihtštajner je dobio loptu na desnoj strani, centrirao ka Vargasu, ovaj je glavom sjajno reagovao i pogodio mrežu za 1:1.

Igrao se 21. minut kada je Šahin uputio neverovatnu loptu Sardžentu, ovaj reagovao sjajno ne bi li izbegao izlazak protivničkog golmana, prešao ga lobom da bi nakon toga samo smestio loptu u mrežu za 2:1.

Nastavak nam je doneo nove šanse na obe strane, a već u prvom minutu nastavka gol za goste. Niderlehner je pobegao odbrani, ofsajda nije bilo, na kraju je u kontri uposlio Vargasa koji je laganim udarcem poslao loptu u praznu mrežu.

Domaći su nastavili sa napadima i uspeli su da stignu do pobede. Igrao se 67. minut kada je po levoj strani prošao Fridl, poslao loptu Japancu Osaku koji je ponovo pogodio za konačnih 3:2.

Moramo napomenuti i da su gosti igrali sa igračem manje od 34. minuta kada je Lihtštajner dobio drugi žuti karton, mnogi će reći prestrogo.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke