BL - Mrtva trka za drugo mesto!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.03.2018.
17:31
Izvor: Sportske.net

Ovog popodneva odigrano pet utakmica 25. kola Bundeslige.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Pobedom nad Hertom u Gelzenkirhenu, Šalke je danas, makar nakratko uspeo da se domogne pozicije broj 2 na tabeli Bundeslige.

Domaći su ovaj meč dobili minimalnim rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u 37. minutu.

Ekipa Ajntrahta odlično igra ove sezone, što je potvrdila i danas, pobedom pred svojim navijačima nad Hanoverom, rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je Deni da Kosta u 39. minutu meča, pa je tim iz Frankfurta nastavio trku za drugo mesto na tabeli, koju vodi sa Šalkeom i Dortmundom.

Dvojica mladih srpskih fudbalera u ekipi Ajntrahta, Mijat Gaćinović i Luka Jović, današnji meč su odgledali sa klupe za rezerve. Doduše, Gaćinović je ušao u igru u 89. minutu.

Za razliku od njih, Filip Kostić je i ovoga puta bio starter u ekipi Hamburga, koja je odigrala bez golova, 0:0, na svom terenu protiv Majnca.

U preostale dve popodnevne utakmice pobede su ostvarili gostujući timovi.

Hofenhajm je slavio u Augsburgu sa 2:0 i ovim trijumfom se ponovo približio mestu koje vodi na evropsku scenu.

Vođstvo gostima doneo je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić posle pola sata igre, a konačan rezultat postavio je Gnabri u petom minutu drugog poluvremena.

Najviše golova ovog popodneva bilo je u Volfsburgu, gde je Leverkuzen slavio sa 2:1. Trijumf ''Farmaceuta'' najavio je Alario, golom iz penala u 31. minutu, a prednost je duplirao Brant u 78. minutu.

Samo minut kasnije, Mehmedi je smanjio na 2:1, ali više od toga ''Vukovi'' danas nisu mogli.

Bundesliga, 25. kolo

Subota:

Augsburg - Hofenhajm  0:2
Ajntraht - Hanover 1:0
Hamburg - Majnc 0:0
Šalke - Herta 1:0
Volfsburg - Leverkuzen 1:2
18:30h Lajpcig - Dortmund
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke