BL - Mijat i Miloš igrali, Marko i Filip "na kašičicu", a Matija je najgore prošao!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.08.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaleri su nama bili u centru pažnje u današnjim mečevima Bundeslige.

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Ajntraht iz Frankfurta je uspeo da stigne do prve pobede ove sezone u Bundesligi i to na gostovanju u prvom kolu protiv Frajburga, rezultat je bio 0:2.

Već u 10. minutu videli smo prvi gol na današnjem meču koji je bio i fantastična akcija, Haler je fenomenalno asistirao Mileru koji pogađa malu mrežu za prednost gostiju.

Upravo je Haler postavio konačan rezultat pred sam kraj utakmice.

Mijat Gaćinović je danas počeo utakmicu, Luka Jović je gledao meč sa klupe, a Kostić je ušao u 69. minutu.

Herta našeg Marka Grujića, koji je danas gledao meč sa klupe sve do nadoknade vremena kada je ušao, je uspela da savlada povratnika u Bundesligu, Nirnberg, bilo je 1:0.

Vedad Ibišević je potvrdio dobru formu nakon onog gola u kupu, sada je postigao novi gol nakon asistencije Lazara u 27. minutu utakmice. Upravo je Lazaro napravio veliki posao u ovoj akciji, prošao je po desnoj strani i sjajno asistirao internacionalcu BiH.

Verder iz Bremen za koji je čitav meč odigrao Miloš Veljković je danas umalo poražen od ekipe Hanovera i to na svom terenu. I u ovom meču je bilo 1:1, strelac jedinog gola za goste bio je Vejdant, Bebu mu je sjajno asistirao u 76. minutu.

Ipak, domaći stižu do izjednačenja u 85. minutu i to preko Gebre Selasija.

Veoma zanimljivo je bilo u duelu Volfsburga i Šalkea, na ovom meču smo videli dva crvena kartona i tri gola. Bruks je doveo domaće u prednost u 33. minutu nakon asistencije Arnolda, da bi veliku prednost domaći stekli kada je Matija Nastasić dobio crveni karton zbog prilično grubog starta. VAR je delovao, nakon pregledanog snimka dodeljen je karton tamnije boje za našeg fudbalera.

Bruks je takođe na drugoj strani dobio crveni karton i to na 5 minuta do kraja, a samo minut kasnije gosti dolaze do izjednačenja preko Bentaleba iz kaznenog udarca.

Ipak, domaći do sva tri boda dolaze preko Ginčeka u 4. minutu nadoknade.

Najviše golova smo videli u meču Fortune iz Dizeldorfa i Augsburga, bilo je 1:2 za goste. Videli smo veliki preokret, Raman je doveo domaće u prednost u 39. minutu, ali su Hintereger i Han preokrenuli rezultat u drugom delu.

Fortuna - Augsburg 1:2
Verder - Hanover 1:1
Herta - Nirnberg 1:0
Frajburg - Frankfurt 0:2
Volfsburg - Šalke 2:1




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke