BL - Malo je jedan Sančo, Bajern sve bliži vrhu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.10.2018.
17:24
Izvor: Sportske.net

Bajern topi prednost Borusije.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Šok za navijače Borusije iz Dortmunda, danas su dočekali Hertu na svom terenu, vodili skoro čitav meč, ali nisu pobedili, bilo je 2:2.

Prvi gol viđen je u 27. minutu, tada je Mario Gece vukao loptu po levoj strani, uposlio Džedona Sanča kojem nije bilo teško da postigne svoj prvi gol na meču danas.

Ipak, gosti dolaze do izjednačenja u 41. minutu utakmice, tada je Mitelštat uposlio Salomona Kalua, a ovaj je uspeo nekako da završi akciju za 1:1.

Igrao se 61. minut kada je rešeno pitanje pobednika, tada je Sančo uspeo ponovo da se upiše u strelce, ponovo se našao na pravom mestu u stilu Filipa Inzagija i pogodio praznu mrežu za 2:1.

Salomon Kalu iz penala postiže gol za 2:2 u nadoknadi vremena, veliki šok za navijače Borusije.

Fortuna je glavni kandidat za ispadanje iz Bundeslige, oni su danas poraženi na svom terenu od Volfsburga sa ubedljivih 0:3. Držali su se 41. minut, tada je Veghost uspeo iz penala da donese prednost "Vukovima", da bi do kraja utakmice Brekalo u 73. i Ginček u 80. minutu zapečatili sudbinu ekipe iz Dizeldorfa na ovom meču.

Augsburg je stigao do nove pobede u ovom šampionatu, danas su savladali Hanover sa 1:2 u gostima. Kedira je u 8. minutu doveo goste u prednost, a Finbogason je povisio na 0:2.

Bebu je u 72. minutu uspeo da samo umanji prednost gostiju.

Bajern iz Minhena se konačno probudio, nakon one konferencije Salihamidžića i Rumenigea. Oni su danas savladali Majnc sa 1:2. Leon Gorecka je doveo Bajern u prednost nakon dodavanja Džošue Kimiha, ali su domaći uspeli da izjednače rezultat u 48. minutu kada je Boeti uspeo da pogodi mrežu Nojera.

Ipak, Tijago Alkantara nakon asistencije Levandovskog uspeva da donese tri boda Bajernu iz Minhena.

Borusija Dortmund - Herta 2:1
Majnc-Bajern 1:2
Fortuna-Volfsburg 0:3
Hanover-Augsburg 1:2
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mladen
Saturday, 27.10.2018
21:35

Bayern nema pojma sa Kovač katastrofa. Dortmund ubija nek im je sa srećom