BL - Hamburg prekinuo seriju poraza, Kačar zaslužan za remi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.02.2016.
17:26
Izvor: Sportske.net

U pretposlednjoj utakmici 20. kola Bundeslige, Hamburg je na svom terenu remizirao sa ekipom Kelna. Gde je ''nestao'' Miloš Jojić?

Beta/Markus Scholz//dpa via AP
Beta/Markus Scholz//dpa via AP

Povezane vesti

Posle tri uzastopna poraza, ekipa Hamburga je večeras konačno uspela da osvoji jedan bod, i to na svom terenu protiv Kelna.

Ovaj meč je završen rezultatom 1:1, a prvi su do gola stigli gosti, i to u finišu prvog poluvremena, kada je Zoler umakao svojim čuvarima i preciznim udarcem iskosa sa leve strane savladao golmana Adlera - 0:1.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a tek što je počelo drugo poluvreme, domaći su stigli do izjednačenja. Gojko Kačar je na desnoj strani terena započeo sjajnu akciju Hamburga, Rudnevs je zatim idealno asistirao za Milera, koji fenomenalnim udarcem sa dvadesetak metara šalje neodbranjivu loptu u gornji desni ugao gola gostiju - 1:1.

Bio je to period velike inicijative Hamburga, pa je i Kačar samo par minuta kasnije odlično šutirao, takođe sa dvadesetak metara pod prečku, ali je golman Horn ovoga puta uspeo da loptu izbije u korner.

Kačar je bio u startnoj postavi Hamburga, zamenjen je u 67. minutu, dok je na drugoj strani Filip Mladenović odigrao celu utakmicu. Međutim, bivši vezista Partizana i Dortmunda Miloš Jojić i ovoga puta je je svih 90 minuta presedeo na klupi za rezerve.

Dvadeseto kolo biće kompletirano derbijem začelja, između Hofenhajma i Darmštata. Njihov duel se igra od 17:30h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke