BL - Grujićev gol malo za Hertu, Jović u 99. minutu za pobedu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.04.2019.
17:31
Izvor: Sportske.net

Fantastičan gol Mateusa Kunje, asistencija Kostića i golovi Jovića i Grujića.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Štutgart je neprijatno iznenadio svoje navijače, danas su dočekali Nirnberg, a gosti su umalo izašli kao pobednici.

Gosti su bili i bolji rival ako gledamo stvorene šanse, Štutgart je baš razočarao iako je očekivao pobedu u borbi za opstanak. Sada su prilično daleko, a Nirnberg je još dalje.

Videli smo samo dva gola na utakmici, prvi gol delo je Pereire u 42. minutu utakmice, a Štutgart je izjednačio u 76. minutu preko Kabaka.

Čak šest golova u duelu Leverkuzena i Lajpciga, domaći su vodili tokom velikog dela utakmice, ali su gosti slavili pobedu.

Haverc je doveo Leverkuzen u prednost u 11. minutu, da bi Zabicer izjednačio u 17. minutu. Ipak, domaćima sjajni Haverc donosi prednost u prvom poluvremenu u 23. minutu.

Ta prednost trajala je sve do 64. minuta kada je Verner postigao sjajan gol, a samo 7 minuta kasnije Emil Forsberg preuzima odgovornost, izvodi penal i pogađa za 2:3. Za kraj, majstorija Mateusa Kunje za konačnih 2:4.

Volfsburg je uspeo da slavi protiv Hanovera i da mu zapečati sudbinu, gosti su u bezizlaznoj situaciji i samo ih teorija još drži u životu.

Hanover je poveo golom Vejdanta u 30. minutu, a samo dva minuta kasnije je Štefen izjednačio na 1:1. U drugom poluvremenu su gosti pali, Štefen svojim drugim golom i Rousilon postavljaju konačnih 3:1.

Herta je na svom terenu dočekala Fortunu i ostala praznih šaka. Rama je goste doveo u prednost u 35. minutu, ali je samo 6 minuta kasnije Marko Grujić izjednačio rezultat na 1:1.

Pobedu gostima donosi Raman u 61. minutu.

U duelu Šalkea i Ajntrahta iz Frankfurta gledali smo trojicu srpskih fudbalera, Matiju Nastasića na jednoj i Filipa Kostića i Luku Jovića na drugoj strani. Na kraju bilo je 1:2. Rebić je goste doveo u prednost nakon asistencije Kostića, da bi samo osam minuta kasnije Serdar izjednačio na 1:1.

Neizvesnost do samog kraja, onda penal u 98. minutu koji koristi Luka Jović za pobedu! Penal je iznudio Filip Kostić koji je šutirao, lopta je pogodila jednog igrača Šalkea u ruku i sudija je pokazao na belu tačku.

Leverkuzen - Lajpcig 2:4
Herta - Fortuna 1:2
Šalke - Ajntraht 1:2
Štutgart - Nirnberg 1:1
Volfsburg - Hanover 3:1


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke