BL - Gruja izgubio u Minhenu, Nastasić i drugovi razbijeni u Majncu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.02.2019.
17:23
Izvor: Sportske.net

Poražena i Borusija na svom terenu.

EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH
EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH

Povezane vesti

U terminu od 15.30 danas su odigrane četiri utakmice 23. kola nemačke Bundeslige.

Bajern je u Minhenu bio bolji od Herte za koju je nastupio i reprezentativac Srbije Marko Grujić rezultatom 1:0. Domaćin je imao terensku inicijativu tokom čitavog dela meča, a bravu domaćih otključao je Havi Martinez nakon asistencije Rodrigeza u 62. minutu meča. Gosti su na kraju ostali sa igračem manje zbog isključenja Rekika u 84. minutu.

Borusija je u Menhengladbahu neprijatno iznenadila svoje navijače pošto je ubedljivo poražena od Volfsburga sa 3:0. "Vukovi" su poveli golom Gerharta u 38. minutu, a trijumf je potvrdio rezervista Mehmedi u pogocima u 68. i 83. minutu meča.

Šalke je poražen od domaće ekipe Majnca istovetnim rezultatom, "Rudirma" nije pomogao ni srpski internacionalac Matija Nastasić. Majnc je poveo u 19. minutu preko Onisiva, da bi u drugom poluvremenu mrežu tresli još i rezervista Mateta u 73. minutu i Onisivo koji je u 84. drugi put pogodio za svoju ekipu.

Frajburg je slavio na svom terenu protiv Augzburga sa 5:1, domaća ekipa je čitav posao završila praktično u prvom poluvremenu kada je golovima Petersena u 9. i 43. minutu, kao i Grifa u 30. stigla do tri gola prednosti. Smanjio je Kedira u 52. minutu, ali je trijumf potvrdio Valdšmit u 64. minutu susreta. Konačan rezultat postavio je Niderlehner u 85. minutu meča.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke