BL - Furiozni Bajern prišao na samo bod, poraz Ajntrahta!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.11.2019.
17:26
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija Bavaraca dovoljna za gužvu u vrhu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Ajntraht iz Frankfurta je na svom terenu dočekao ekipu Volfsburga, i nisu se igrači domaćih proslavili u današnjem meču.

"Vukovi" su odneli čitav plen, slavili su sa 0:2 golovima Veghosta u 19. i Žoaa Viktora u 65. minutu utakmice.

Filip Kostić i Mijat Gaćinović su danas bili starteri u ekipi Ajntrahta, ali nisu dovoljno doprineli da njihova ekipa ostvari zadovoljavajuć rezultat.

Bajern iz Minhena nastavlja tamo gde je stao u meču protiv Borusije iz Dortmunda. Danas su Bavarci savladali Fortunu Dizeldorf sa 0:4, istovetnim rezultatom kao i protiv Borusije iz Dortmunda.

Benžaman Pavar je doveo goste u prednost već nakon 11 minuta utakmice, da bi Toliso u 27. minutu udvostručio prednost.

Gnabri je u 34. minutu završio posao u prvom poluvremenu, da bi konačnih 0:4 postavio Filipe Kutinjo u 70. minutu utakmice.

Bajern je ovom pobedom prišao na samo bod zaostatka u odnosu na Borusiju iz Menhengladbaha. Razlog za to jeste poraz, treći u sezoni za ekipu Marka Rozea.

Union Berlin je bio bolji od Borusije, na kraju je bilo 2:0, a jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Uja na asistenciju Ingvartsena. Anderson u drugom minutu nadoknade postavlja konačnih 2:0.

U duelu Leverkuzena i Frajburga pobednika nije bilo. Holer je doveo goste u prednost u 5. minutu, ali je do kraja poluvremena Diabi uspeo da izjednači.

U susretu Verdera i Šalkea gost je uspeo da odnese čitav plen. Bio je ovo svojevrsni duel dvojice srpskih štopera, Veljkovića i Nastasića, na kraju se radovao Valjevac.

Ari je doveo goste u prednost u 43. minutu meča, da bi Raman povisio na 0:2. Ipak, Osako je bio taj koji je smanjio na 1:2 u 80. minutu, nedovoljno za makar bod.


Ajntraht - Volfsburg 0:2
Fortuna - Bajern 0:4
Verder - Šalke 1:2
Leverkuzen - Frajburg 1:1
Union Berlin - Menhengladbah 2:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke