BL - Frankfurt startovao pobedom, asistencija sjajnog Kostić već u prvom minutu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.08.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Kragujevčanin u sjajnoj formi na startu sezone.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su Hofenhajm na startu nove sezone, bilo je 1:0 (1:0) za domaćina na "Komercbank areni".

Poveli su već u prvom minutu, korner sa leve strane, kratko su ga izveli, Kostić je prihvatio loptu i dobro centrirao, na pravom mestu našao se Hintereger, koji matirao golmana gostiju za 1:0. 

Nastavili su da prete domaći igrači, već u četvrtom minutu dobra prilika za Rebića, ali je Hrvat bio izblokiran u poslednjem trenutku.

Gosti su prvi put ozbiljnije pripretili u 28. minutu preko novajlije Skova, ali je Danac šutirao pored gola.

Minuta kasnije, Filip Kostić je još jednom pokazao da ima razoran udarac, raspalio je sa velike udaljenosti, lopta je prozujala pored desne stative.

Nova šansa za Kragujevčanina u 37. minutu, ovoga puta je šutirao iz kaznenog prostora rivala nakon sjajnog prodora, ali nije uputio najbolji udarac, te je golman Hofenhajma uspeo da interveniše.

Gosti dolaze do gola u 41. minutu, strelac je bio Gajger, ali je nakon intervencije VAR-a taj pogodak poništen zbog ofsajda. Situaciju pogledajte OVDE.

Do kraja prvog dela nije bilo promene rezultata, u narednom nešto slabiji ritam i daleko manje izglednih prilika.

U finišu inicijativa Hofenhajma, imao je Belfodil dobru priliku u finišu, ali je glavom sa par metara poslao loptu pored gola rivala.

Belfodil postiže gol u trećem minutu nadoknade, ali iz očiglednog ofsajda, te je rezultat ostao nepromenjen.

Na kraju pobeda Frankfurta, odličan start sezone, još jedan vrlo dobar meč za Filipa Kostića, Gaćinović je na terenu bio do poslednjih par minuta, Dejan Joveljić je presedeo na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke