BL - Fantastični Paderborn, prva pobeda Mitrovićevog Frajburga!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.11.2014.
19:29
Izvor: Sportske.net

Posle današnjih rezultata 10. kola Bundeslige, više nema nijedne ekipe bez pobede od starta sezone. Frajburg je danas konačno razbio maler, dok novajlija Paderborn nastavlja da oduševljava.

Beta/AP Photo/dpa, Axel Heimken
Beta/AP Photo/dpa, Axel Heimken

Povezane vesti

Ekipa Frajburga konačno je osetila slast pobede u ovoj sezoni. Tim našeg Stefana Mitrovića, koji je danas odigrao svih 90 minuta, slavila je kao gost protiv Kelna rezultatom 1-0.

Gol koji je odlučio pobednika postignut je sa bele tačke, u petom minutu drugog poluvremena, a siguran realizator bio je Darida.

Ovom pobedom Frajburga dogodilo se to da sada Dortmund i Verder dele poslednje mesto na tabeli sa po sedam bodova, dok Mitrovićev tim ima bod više!

U isto vreme, Paderborn nastavlja sa pobedama i probojem ka vrhu tabele. Debitant u eliti je danas na svom terenu savladao Hertu sa 3-1, što mu je četvrti trijumf od starta sezone.

Bakalorž je u 28. minutu najavio trijumf domaćih, da bi neizvesnost vratio Kalu, pogotkom za izjednačenje u finišu prvog poluvremena.

Ipak, u nastavku još dva gola domaćih, za ubedljiv trijumf na kraju meča. Prvo je Kačunga u 52. minutu vratio prednost Paderbornu, da bi pobedu potvrdio Meha u 76. minutu.

Golove pogledajte OVDE.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke