BL - Bajern gubio 0:2, pa razbio Hofenhajm, pogađali i Jojić i Kostić!

Autor: Milovan Longinov
subota 27.01.2018.
17:25
Izvor: Sportske.net

Izuzetno zanimljivo subotnje popodne u Bundesligi.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Fudbaleri Bajern Minhena pobedili su ekipu Hofenhajma rezultatom 4:2 (2:2), dok su Miloš Jojić i Filip Kostić bili strelci u remijima Kelna i Hamburgera.

U derbiju kola, Bajern je ugostio nezgodni Hofenhajm koji je u skorijoj istoriji još kako umeo da naškodi Bavarcima.

Tako je bilo i na početku meča, već u trećem minutu, Gnabri je promašio penal, ali je na odbijenu loptu naleteo Ut i pogodio za 0:1. Već u 12. minutu, Gnabri je zategao loptu sa skoro 25 metara u sam ugao i šokirao Alijanc arenu za 0:2.

Ipak, Bajern je uspeo da se vrati u meč, u razmaku od samo četiri minuta, domaći su došli do izjednačenja. U 21. minutu Kimih je šutirao sa 18 metara, Levandovski je samo zakačio i sproveo u gol, da bi već u 25. Boateng izjednačio posle asistencije Robena.

U drugom poluvremenu, Bajern je uspeo da dođe do važne pobede, u 63. minutu Koman posle dodavanja Levandovskog pogodio suprotan ugao za 3:2, a u 67. Vidal je rešio sve dileme kada je posle Robenovog kornera glavom pogodio za 4:2.

Borusija je ponovo razočarala svoje navijače, iako je u timu bio Obamejang od prvog minuta, a Kagava doneo prednost već u devetom. Petersen je u 21. izjednačio na 1:1, a u 68. je doneo i potpuni preokret. Na sreću "milionera", Toljan je u golom u poslednjim trenucima utakmice izvukao bod za domaći tim.

Neverovatni Keln je opet obradovao svoje navijače, poveo je protiv Augzburga mastorijom Jojića iz slobodnog udarca, pogledajte OVDE, ali su gosti u 77. minutu ipak uspeli da izvuku bod, pošto je Kaubi pogodio za 1:1.

U preostalim mečevima, Šalke je kao gost pobedio Štutgart rezultatom 2:0, golovima Nalda i Harita iz penala i tako sačuvao drugo mesto na tabeli.

Lajpcig je na svom terenu remizirao sa Hamburgerom i za to je kriv naš Filip Kostić. Bruma je doneo prednost Lajpcigu u devetom minutu, ali je Kostić u 29. pobegao odbrani domaćih, obišao golmana i pogodio za 1:1.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bayern Premocni
Saturday, 27.01.2018
19:32

Tako to radi Jupp Hayneckes . Jos jedan dokaz da Bayern moze voditi samo nemac

avatar
Saturday, 27.01.2018
19:01

5-2 je bajern pobedio

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 27.01.2018
18:36

Bajern 5:2 (Wagner postigao prvenac) a što se luzera iz Dortmunda tiče, na LŠ mogu da zaborave. Uz Bajern i Šalke tamo idu Leverkuzen i Frankfurt. Drago mi je zbog Kostića i Jojića kao i za Luku Jovića juče koji definitivno MORAJU biti na spisku za Rusiju kao i Mijat naravno.

avatar
Al(a)din
Saturday, 27.01.2018
18:28

Jako uzbudljiva utakmica. Bravo i jedni i drugi