BL - Ajntraht ''zakucao'' Hanover za dno, Luka Jović stavio tačku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.09.2018.
17:29
Izvor: Sportske.net

Tim iz Frankfurta prekinuo lošu seriji u Bundesligi i započeo uspon na tabeli.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

U prvoj današnjoj utakmici šestog kola nemačke Bundeslige, Ajntraht je u Frankfurtu ubedljivo savladao Hanover rezultatom 4:1.

Gosti su odolevali do 36. minuta, kada je posle kornera De Guzmana, a onda i gužve u kaznenom prostoru Hanovera, najspretniji na kraju bio N'Dika, koji sa nekih osam metara šalje loptu u mrežu - 1:0.

Vrlo brzo ova prednost je duplirana, u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je hrvatski reprezentativac Ante Rebić ''otresao'' svog čuvara na nekih dvadesetak metara od gola, potom izbio oči u oči sa protivničkim golmanom i rutinski ga savladao - 2:0.


U finišu meča još dva pogotka. Prvo je Muslija u 86. minutu postigao počasni gol za Hanover u svom debitantsnom nastupu u Bundesligi, a tačku je stavio naš reprezentativac Luka Jović.

On je priliku da zaigra dobio u 61. minutu umesto Alera, a u 89. minutu je na najbolji način realizovao asistenciju De Guzmana i iskosa sa leve strane savladao Ezera za konačnih 4:1. Pored Jovića je ovo dodavanje ispratio i Gaćinović, ali su se na vreme sporazumeli, nisu zasmetali jedan drugom, pa je Jović završio akciju. Njemu je ovo prvi gol u novoj sezoni Bundeslige, prethodno je bio strelac za pobedu u Marseju (2:1), u Ligi Evrope.

Sva trojica srpskih reprezentativaca u redovima Ajntrahta danas su doprineli ovom trijumfu. Filip Kostić je bio u startnoj postavi, zamenjen je u 78. minutu, a Jović i Gaćinović su zaigrali u nastavku meča.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Sunday, 30.09.2018
18:38

Samo kod nas ima da se vraca neki igrac u mladi tim iako je sazreo za vise od toga,I samo kod nas ima da se jure rezultati u mladjim kategorijama umesto da se sprema sto vise igraca za prvi tim.

avatar
Sunday, 30.09.2018
21:28

Tako je. Godinama umesto da mlade spremamo za A reprezentaciju mi radimo obrnuto. Momak je prodat premlad, zavrsi u jednoj od liga petice, igra standardno i umesto u A nasi majstori ga zovu opet u mladu, neke doduse ne zovu nigde (Gacinovic) I posle nam djavo kriv sto od mladih uspeju dvojica!

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 30.09.2018
18:09

Tako je druže Luka! Samo cepaj!

avatar
ИступањеЈединоРешење
Sunday, 30.09.2018
17:35

Konacno je sazreo za mladu!