Bjelsa uhvaćen na delu pa priznao: "Špijuniranje treninga timova je moja višegodišnja praksa"

Autor: Stefan Matić
petak 11.01.2019.
22:05
Izvor: Sportske.net

Argentinac ne zazire ni od koga.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Večeras se igra derbi meč Čempionšipa između lidera Lidsa i Derbi Kauntija koji se trenutno nalazi na petom mestu druge po jačini lige u Engleskoj.

Pre meča je otkriveno kako je čuveni 'Ludak' imao čoveka na zadnjem treningu Derbija pred ovaj meč te je sručnjak iz Argentine je naleteo na osude a videćemo i kasniji rasplet ove situacije.

"Ne želeći da se pravdam, ali ja se ovim metodama koristim još od 2002. godine kada sam vodio Argentinu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Svu odgovornost preuzimam na sebe, niko u Lidsu nije znao za moj plan", izjavio je pred meč Bijelsa.

Ovakve metode nisu nelegalne, ali se smatraju za udarac 'ispod pojasa' posebno za trenere suprotnih klubova.

"Nebitno mi je da li je ovo protivzakonito ili ne, dobro ili loše. Za mene je dovoljno što Frenk Lampard misli da ovo nije OK stvar da se radi" , završio je svoje izlaganje trener Lidsa.

Lampard je već reagovao i okarakterisao ovaj čin kao ne-fer, videćemo da li će se i FA Engleske uključiti u ovu diskusiju.

Nema sumnje da je kod 'Ludaka' glavna floskula - Cilj opravdava sredstvo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forca Barca
Friday, 11.01.2019
23:53

Daj ga u Barsu,pa il pukovnik il pokojnik...

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 12.01.2019
00:17

Previse je lud :D Izgleda da nece toliko da rizikuju klubovi poput Reala, Barse, Junajteda, Psza,... A nije da im nije potreban. Znanje je kod njega neupitno.

avatar
Forca Barca
Saturday, 12.01.2019
11:13

Ma brt dovedes ga sad lepo,i ili ce da napravi masineriju koja ce da zgazi sve pred sobom,ili ce nakon mesec dana da se posvadja sa svima i da ode...Drazi mi je takav rizik od Valverdea :D...Naravno znam da od toga nema nista,ali ja licno se ne bi bunio kada bi se desilo...