Bizarno, Hrvat odao čast bivšem predsedniku i priznao "nameštanje"!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.06.2018.
19:54
Izvor: Sportske.net

Priznanje nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske.

index.hr
index.hr

Povezane vesti

Alen Bokšić je priznao da je igrao nameštene utakmice u sezoni 1992/93.

Tada je bio član Marseja, odigrao je sjajnu sezonu, možda i najbolju u karijeri, bio najbolji strelac francuske lige sa 23 gola u sezoni, a postigao je i 6 u Ligi šampiona koju je Marsej osvojio te sezone pobedom nad Milanom u finalu.

U razgovoru u kojem je pomenuo i predsednika Marseja u to vreme, Bernarda Tapija, rekao je da je bilo nameštanja.

"Skoro sam bio u Marseju gde smo proslavili 25 godina od osvajanja Lige šampiona. Bili smo veliki tim i imali smo sjajnog predsednika, najboljeg", rekao je za televizijsku "Večernji presing" Alen Bokšić.

"Pa on nam je kupio utakmicu i častio nas jer smo pobedili. On je na kraju završio u zatvoru, a mi igrači smo profitirali!"

Pored toga, on je izrazio mišljenje da je Salah namerno povređen od strane Ramosa, da Hrvatska nema lidera, kao i da ga je Rakitić najprijatnije iznenadio jer je napravio veliku karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Tuesday, 05.06.2018
21:40

Opasan igrac je bio ovaj Boksic

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 05.06.2018
20:06

Sta vam je dosadni Revolt uvek pisao nego upravo ovo? Mi smo osvojili osam KES/LS i tu nema prostora nikakvoj diskusiji. I nije nikakvo cudo sto je ovaj posle presao u juve, potpuno prirodno staniste za njega:-D

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 05.06.2018
22:56

Pa on nije zavrsio zbog toga u zatvoru covece, vec je nesto u Ligi zabrljao. A ponadao si se da se ovo odnosi na finale sto nije istina, postenu su vas pobedili, vama niko nije kriv sto niste iskoristili svoje sanse jer je Bartez bio izvanredan. I da li ti stvarno mislis da bi neko pored Berluskonija mogao da namesti finale LS?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
20:37

Cuj mene, pogresan prevod Hahaha Procitao sam njegovu izjavu na vise mesta, sad sam vec i 100 % siguran da je mislio bas na taj Valensijen, a to je samo ono sto je utvrdjeno na sudu...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
19:01

Sad najbolje da vi mene ucite, namestio je protiv Valensijena, ali, protiv nas su u finalu igrali dopingovani, a to su kasnije i priznali svi njihovi igraci osim Felera koji je odbio da to koristi pa zapravo i nije imao sta da prizna jer uopste nije ucestvovao u tome. Ja sam se malo sprdao sinoc, nisam mislio na namestanje u tom finalu jer ACM nikada ne bi pristao na tako nesto, a posle nismo hteli ni da teramo taj slucaj do kraja, Berluskoni i Galijani su bili isuvise fini i gospoda, a i uefa je cvikala jer bi napravila opasan presedan kada bi im oduzela titulu prvaka Evrope iako je u tom slucaju sve bilo jasno i svi dokazi prezentovani. Ne znam na sta tacno ovaj -boskic- misli kad kaze da je i finale bilo namesteno, to je mozda prevod neki pogresan jer ga sa nama sigurno nisu sredili...

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 05.06.2018
23:09

namestali su u Francuskoj ne u Evropi