Bizarno - Evo šta je Ronaldo uradio pošto je zamenjen!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.02.2018.
10:27
Izvor: Sportske.net

Prvi put izašao sa terena posle osam meseci...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Ronaldo je kako je objasnio Zidan zamenjen jer je tako bilo planirano pre meča, izraz lica Portugalca je dovoljno govorio, on ne voli da izlazi sa terena, prvi put posle osam meseci ga je trener izveo iz igre.

Naravno, kada je seo na klupu sjatili su se fotoreporteri, pa su svi više gledali njegove reakcije nego šta se dešava na terenu.

"Pusti mene, skloni kameru, snimaj šta se dešava na terenu", iznervirano je rekao Ronaldo jednom snimatelju.

Dobio je odgovor, posle koga je stavio prst na usta i poručio mu da ćuti.

Real Madrid je odigrao sa Levanteom 2:2, produbio krizu, izgubili su domaće trofeje, ali nije jednostavno to što će morati da se bore za top 4. Takođe, remi je pokvario dodatno atmosferu pred mečeve sa PSŽ gde će Zidan u Ligi šampiona praktično igrati za ostanak na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.02.2018
00:36

Kakvu vest ste nam preneli... stvarno sve pohvale ... da ,imate pravo , krajnje bizarno ... moze se cak reci i da je jako drsko i bezobrazno ... kolorado da pozavidi ...

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 04.02.2018
13:08

Tuzno zaista,covek ne moze ni da se opusti na utakmici a da ne pazi ko ga gleda i slicno...

avatar
II Plava Horda II
Sunday, 04.02.2018
14:55

Jos kad se setim za koliku crkavicu radi zaista coveku dodje da place.

avatar
Sunday, 04.02.2018
21:06

Odgovaraj sam sebi, nadam se da te to cini srecnim :D

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 04.02.2018
20:54

Fudbaler,glumac,padavicar,prodavac donjeg vesa...Covek ima 15 profesija naravno da je placen

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 04.02.2018
12:52
avatar
Los Vikingos
Sunday, 04.02.2018
12:47

Sve manje gotivim Spansku ligu, njima je bitnije da imaju 100 kamera koji ce da prate sta rade i kako se ponasaju Ronaldo i Mesi nego milion drugih nedostataka koje liga ima. Tu pre svega mislim na ''strucnost'' sudija, ni jedna tehnologija nije uvedena kako bi se te ''greske'' sudija ispravile, ali je zato uveden onaj zid kada je ofsajd, gde gledaoci mogu jasno da vide da li je sudija pogresio ili ne, a svejedno, i da pogresi sudija opet se ta greska ne ispravi. 2018 godina a oni jos uvek nemaju gol tehnologiju, lopta im prelazi celim obimom iza linije i oni ne sviraju gol.nSve vise Spanaca napusta drzavu i idu u inostranstvo jer tamo imaju bolje uslove. Jedan Vulverhempton ima vise novca nego pola timova iz Spanske lige. Igraci iz Valensije odlaze u drugu Englesku ligu jer ce tamo bolje da ih placaju. Jedini razlog sto ostaju jeste to sto je Spanija mediteranska zemlja, bolje vreme, dobra hrana...Osim Reala, Barse i eto Atletika, niko vise nije primamljiv za dobre i jake fudbalere. nNe znam ko upravlja ligom, ali vidim da je jako nesposoban da vodi istu.nNekad kad malo dublje udjem u sustinu organizacije i rukovodstva, ne razlikuju se mnogo od Srbije i njenog fudbala.

avatar
World is.... REAL
Sunday, 04.02.2018
14:40

Ahaha ma ista liga kao i srpska Jelen super liga. Ne pricaj nebuloze. Sto nisi napisao da u Vulverhhempton idu i igraci iz Atletika? Evo ga onaj Zota. Ali ne zato sigurno sto mu je finansijski razlog bitan vec zato sto nema mesta u Atletiku. A normalno da ce da snimaju Ronalda i Mesija kada su dva najpopularnija fudbalera na svetu. Nece da snimaju tebe ako bi igrao.

avatar
Los Vikingos
Sunday, 04.02.2018
22:06

Dao sam samo primer iz Valensije, imas ti tu i igrace iz Atletika, Viljareala, Betisa, pa cak i igrace iz Realove akademije. Ako je tebi normalno da snimaju toliko Ronalda i Mesija onda je to okej. Verovatno ces prestati da pratis fudbal kad ta dvojica odu u penziju. Ali za mene postoje i drugi igraci i drugi klubovi koji zasluzuju mnogo vecu paznju bez obzira sto ne igraju za jake klubove. Spanija postaje Francuska ili Nemacka, zna se ko ce osvojiti trofej, tj. jedan od dva kluba. I to mi se ne svidja ni malo, iako za sebe mogu da kazem da sam veliki navijac Reala. I tuzno je kad vidis koliko nekima daju veliku paznju cak i kad to ne zasluzuju kao recimo Ronaldo, zato i razumem njegovu reakciju na ovo.

avatar
El Nindža
Sunday, 04.02.2018
17:27

Nemoguće da nisi čuo za predsednika lige, čuvenog tebasa

avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 04.02.2018
11:41

Smeh od fudbalera ovaj Ronaldo. Najveca prevara modernog fudbala.

avatar
Blek stena
Sunday, 04.02.2018
12:57

Nisam ljubitelj ronalda iz reala jer to je mašina .Mada sam ga voleo u mančesteru jer je kudikamo lepše igrao ali svi vi što ga kritikujete lupate mnogo.Pa ta prevara je u 5 sezona imao prosek jedno ukupno 50 golova u svim takmičinjima.A nekad maltene i u ligi.Aj da vidimo čoveka koji će se pojaviti da ima tu statistiku.Neračunam mesija on je sa druge planete.

avatar
Sunday, 04.02.2018
11:38

Sta je uradio? Zbog cega je ovo lose? Zapravo umesto sto snimaju igrace i njihove reakcije mogli bi intelovu tehnlogiju iskoristiti malo bolje, da je ona u ruke premier lige prenosi utakmica bi bili na kompletno novom nivou, ali od toga nista, kad neko ima nesto sto ne ume iskoristiti. Pravi primer, gol Asensija protiv Barselone nisu ni uspeli da snime jer je kamera bila na Zidanu ili Valverdeu, smesno. 2,3 gola protiv Reala morao sam naknadno gledati pa i neke golove iz korni na random utakmicama i jako je iritantno. Gledam Eibar-Sevilja likovi vise fokus imaju na trenera Eibara no na desavanja na terenu.

avatar
Stefoon
Sunday, 04.02.2018
12:39

To samo ti vidis. Sve je ok.

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 04.02.2018
12:47

no penalty no party