Bivši štoper Partizana dobio novi ugovor u Švajcarskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.04.2018.
22:29
Izvor: Sportske.net

Momak koji je sezonu na izmaku počeo u Partizanu i prevremeno završio zbog povrede ligamenata skočnog zgloba dobio je novi ugovor u Lucernu.

fcl.ch
fcl.ch

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Lazar Ćirković (25) koji se zimus preselio u švajcarski Lucern dobio je novi ugovor u tom švajcarskom klubu.

Uprkos činjenici da je za Lucern nastupio samo pet puta pre nego što je doživeo povredu skočnog zgloba, u klubu su smatrali da Ćirković zaslužuje višegodišnji ugovor.

Klub je saopštio da je sa Lazarom Ćirkovićem potpisan ugovor do leta 2021. godine što znači da štoper mirne glave može da se posveti oporavku nakon operacije ligamenata skočnog zgloba.

"Srećni smo što smo uspeli da dogovorimo produžetak saradnje sa Lazarom. On će u sezonama koje slede igrati centralnu ulogu u našoj odbrani tako da će njegovo iskustvo biti od velikog značaja za ekipu", rekao je sportski koordinator Lucerna Remo Mejer.

Ekipa Lucerna trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli švajcarske Super lige sa pet bodova manje u odnosu na trećeplasirani Sent Galen.

Lazar Ćirković je sezonu na izmaku počeo u Partizanu ali je posle nešto slabijih igara u evropskim kvalifikacijama pao u drugi plan tako da je zimus dobio odrešene ruke u izboru nove sredine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke