Bivši prvak sveta se nudi Realu!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 10.12.2018.
15:19
Izvor: Sportske.net

Navijačima se sviđa ova opcija.

EPA-EFE/Javier Cebollada
EPA-EFE/Javier Cebollada

Povezane vesti

Perez jeste napravio rez, oterao Lopetegija nakon vrlo kratkog vremena i odlučio da Solari sedne na klupu Reala. Međutim, slična sudbina bi mogla da zadesi i Solarija na kraju sezone.

Real igra loše, muče se, čak i kada ostvare pobedu to ne izgleda ubedljivo. Prosto da čovek ne poveruje da je to skoro isti tim koji je osvojio tri puta Ligu šampiona (naravno bez Ronalda).

Ono što Realu ide u prilog je situacija u nemačkoj reprezentaciji. Nemci igraju izuzetno loše, sramno su ispali iz grupne faze na ovogodišnjem Mundijalu, ispali su iz Lige Nacija u grupu B, a ko bi rekao da su ne tako davno bili šampioni sveta kada su u finalu savladali Argentinu golom Gecea u nadoknadi vremena.

Lev će pokušati da napravi određene promene, već je počeo. Nisu pozvani Mats Humels i Boateng, ali Lev je svestan da mu pozicija na klupi Nemaca više nije tako sigurna.

"Moje misli su usmerene ka onome šta ću ja da radim nakon ove uloge. Ovde sam već dosta dugo i moram da počnem da razmišljam o narednom koraku, a ne bih želeo da nastavim u Nemačkoj."

"Moja budućnost je verovatno u inostranstvu. Real Madrid? To bi bila interesantna opcija za svakog trenera", rekao je Lev.

Joakim Lev je još davne 2006. godine postao selektor, a pre toga je dve godine bio pomoćnik. Izgleda da se zasitio reprezentacije, a i ogromne uspehe je ostvario sa ovim timom. Čim je on mislima na nekom drugom mestu, to znači da će vrlo brzo napustiti nemačku reprezentaciju, a da li će sesti baš na klupu Reala?

Joakim Lev

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 10.12.2018
19:09

Zasto bi Real angazovao njega?

avatar
Mirjevac
Monday, 10.12.2018
18:56

Naravno da se sad sve otkriva da je real sa losim iigrama osvajao Sampion ligu ali samo uz pomoc kupljenih sudija i kupljenih UEF-e vodecih ljudi! Eto vidise da real je slab klub, nemoze sve da se sad odbaci na jenog igraca koji je otiso na Ronalda, ne cini jedan igrac tim, tako da sve to ne pije vodu, vec da su Perez i real sve redom podkupili, to je ocevidno!

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 10.12.2018
23:17

jel ti ovo novi profil xenone?

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 10.12.2018
16:59

sad je kasno prijatelju. to si trebao ranije da uradis