Bivši predsednik Barse ismejao Kristijana!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.02.2016.
13:02
Izvor: Sportske.net

Znate li što je promašio penal juče protiv Malage?

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Đoan Laporta za čijeg je predsednikovanja stvorena velika Barsa je podelio sliku koja je obišla svet.

Juče je CR7 promašio penal protiv Malage, a odmah je fudbalska javnost aludirala na njegovu izjavu u vezi sa Mesijevim penalom.

"Znam zbog čega sam promašio penal, ali neću da vam kažem", piše ispod slike.

Naravno, aluzija je jasna. Posle Mesijevog penala protiv Selte, kada je dodao loptu Suarezu, Kristijano je prokomentarisao ono što se desilo.

"Znam zbog čega je Mesi izveo penal na takav način, ali neću vam reći", poručio je Portugalac novinarima.

Karma je brzo radila, već juče na "La Rosaledi"...

Sabeu per què el Xavier Sala-i-Martín ha piulat aquesta foto?  :)  :) :)

Posted by Joan Laporta on недеља 21. фебруар 2016.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Penaldo Simuladore
Monday, 22.02.2016
17:47

Bez veze, jer ima toliko drugih stvari zbog kojih se moze ismejavati Penaldo da penale ne bih pominjao, ma koliko da ih je omasio ili ce ih omasiti, zato sto je to jedino u cemu je medju najboljima ili je cak i najbolji...

avatar
Hindoid
Monday, 22.02.2016
14:26

Čemu ovakvo prozivanje od čovjeka koji je bio na čelu jednog od najvećih klubova na svijetu. Spuštati se na ovaj nivo je presmiješno i tako nešto očekuješ od navijača ali ne od ovog čovjeka koji ipak mora da pazi na ponašanje i na svoje izjave.

avatar
Monday, 22.02.2016
21:55

Zbog Mesija jer je u odlicnim odnosima sa njim bio i ostao poslije. Nije za nejga da se spusta, ali sta ces ne moze se uvijek kontrolisati.

avatar
Boixos_Nois
Monday, 22.02.2016
14:17

Ronaldo je i prošle sezone pomogao Realu da se oprosti od titule kada je mašio penal protiv Valensije 3 kola prije kraja sezone. Hvala mu!

avatar
Chelseaaaaa
Monday, 22.02.2016
14:08

katalonska posla, da osvoje jos 40 trofeja u krvi im je da su mali i potlaceni i moraju kukavci da se brane. laporta koji je ozenio porno glumicu da prica...neymar koji je itekako zasluzan za proslogodisnju tripletu je doveden na ilegalan nacin, sva istorija kluba (2004 pa nadalje) je zasnovana na kradjama i prozivkama. Sladja mi je ova chelsijeva jedna titula, osvojena na znoj i pozrtvovanost, pa i srecu, nego svih pet barceloninih od kojih ni jedna nije cista.

avatar
pancreas
Monday, 22.02.2016
14:19

Obrisi komentar i spasi nas sve.

avatar
Paolo Maldini
Monday, 22.02.2016
14:25

I svi se sjecamo kako su urnisali MIlan kad je Barsa trebala da ispadne pa se sjecamo Celzija pa tu je i cuveni crveni koji je dobio Pepe a faula nidje.Ovo je cinjenicno stanje.I sad ce neki mediokritet da otvara odje pricu kako je ovo izmisljeno i kako je Barsa vise od kluba i jeste Barsa je kriminalna organizacija.