Bivši ''Plavac'' Ramireš pobesneo na sudiju u Kini!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 10. jul 2016.

  • 21:08

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Baš ga je izbacio iz takta...

Bivši ''Plavac'' Ramireš pobesneo na sudiju u Kini!
Foto: BETA/AP Photo/Scott Heppell
U šampionatu Kine ovog vikenda se igralo 17. kolo, a drugoplasirana ekipa Đangsua je doživela poraz na gostovanju Šandong Lunengu sa 2:1.

Žo je ranim golom doneo vođstvo gostima, ali je Šandong preokrenuo u nastavku sa dva gola Argentinca Montilja.

Sam finiš meča obeležilo je isključenje bivšeg fudbalera Čelsija, Brazilca Ramireša, koji nikako nije mogao da se pomiri sa ovom odlukom sudije, pa su ga saigrači jedva zadržali da se i fizički ne obračuna sa arbitrom.

Pogledajte u prilogu kako je sve izgledalo.

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari