Bivši fudbaler Voše o najgledanijoj ligi na svetu: "Dobijamo novac da igramo, mi se ne pitamo!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.04.2020.
20:46
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Beloruska Premijer liga trenutno je u žiži interesovanja sportskih medija.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Premijer liga Belorusije jedno je od retkih fudbalskih takmičenja koje se igra bez ikakvih ograničenja i pored pandemije koronavirusa.

Bivši fudbaler Vojvodine Bojan Nastić stigao je u BATE Borisov za koji je počeo da nastupa tek ove godine zbog administrativnih problema posle angažmana u Genku.

"Kad sam raskinuo ugovor sa Genkom bilo je možda i boljih opcija, ali u tom periodu imao sam problem sa bivšim agentom. Na kraju mi je BATE pružio ruku spasa i nisam se uopšte pokajao što sam došao. Iskreno, više mi se sviđa život ovde nego u Belgiji. Mnogo je jeftinije ovde za život. Recimo, litar goriva košta 70 centi, to je manje nego kod nas u BiH, a jeftinije su i životne namirnice, stanovi za iznajmljivanje. I Minsk je lep. Sve je čisto, sređeno i uz sve to je siguran. Stopa kriminala je ispod jedan procenat"
, rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine u intervjuu za Sportski žurnal, a potom se se osvrnuo i na potencijalne opasnosti zbog pandemije.

"Mi smo fudbaleri, dobijamo novac za to što igramo i ne odlučujemo mnogo. Nismo mi sad moćni kao u Engleskoj ili Nemačkoj da kažemo nećemo da igramo. Ovde se igra sasvim normalno, kao da se ništa ne dešava, a tako je i na ulicama. Evo, baš sam sad u automobilu i gledam koliko je ljudi na ulici. Svako normalno šeta.

Straha uvek ima kad je zdravlje u pitanju i uvek će ga biti, ali ne brinem se toliko. Uvek kažem, sve je to u Božijim rukama. Ako mi je suđeno da dobijem koronavirus, dobiću ga"
, ističe Nastić.
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke