Bivši fudbaler Arsenala i Sitija pred suspenzijom zbog "dopinga"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.02.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net

Koristio je dozvoljenu "supstancu", ali u prevelikoj količini.

EPA/ANTONIO BAT
EPA/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Samir Nasri se nalazi pred šestomesečnom suspenzijom iz fudbala, nakon istrage koju je sprovela španska anti-doping organizacija.

Francuski fudbaler je navodno koristio intravenozni tretman za hidrataciju u jednoj klinici u Los Anđelesu, još 2016. godine, a to se prkosi pravilima Svetske Anti-Doping Agencije (WADA).

On je navodno bio podrgnut tretmanu jedne privatne klinike, pod nazivim "Drip Doctors", u svojoj hotelskoj sobi, a sve je ovekovečio i fotografijom.

Prema pravilima WADA dozvoljena doza infuzije za hidrataciju je 50 mililitara, a Nasri je tom prilikom primio infuziju od 500 mililitara.

Kako prenosi "Marka", suspenzija će stupiti na snagu u ponedeljak, a 30-godišnji fudbaler na teren neće moći da kroči sve do avgusta.

Nasri je letos potpisao ugovor sa turskim Antalijasporom, ali je u januaru raskinuo ugovor sa klubom i očekivalo se da će kao slobodan igrač potpisati ugovor sa Las Palmasom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Monday, 26.02.2018
16:02

Uvek je bio smrad od igrača. Arsenal je od njega napravio nešto, a on digao nos i pojurio u Siti za parama. I tamo načisto propao. I neka je!

avatar
Monday, 26.02.2018
13:54

Treba mu zabraniti da igra,kraj karijere.