Bitka protiv korone, Rusija i navijači Juventusa se mole za bivšeg reprezentativca!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.05.2020.
10:17
Izvor: Sportske.net

Duga uspešna karijera, još igra, razboleo se i cela porodica je završila u bolnici, Ali, njemu je najteže...

EPA/SERGEI CHIRIKOV
EPA/SERGEI CHIRIKOV

Povezane vesti

U prošloj deceniji, Pavel Pogrebnjak je bio jedan od najpozantijih ruskih napadača, imao je dugu karijeru u Engleskoj, igrao za Fulam, Riding, prethodno je učestvovao u najvećim uspesima Zenita, pa se preselio u Bundesligu. Vratio se 2015. u domovinu i obukao dres moskovskog Dinama.

Sada je već u poznim godinama, ali i dalje igra u eliti za Ural.

Razboleo se od korone, supruga, poznata ruska blogerka i kreatorka Marija Šatalova kaže da je njen suprug u avionu kada je putovao na pripreme izgleda pokupio virus. Čitava porodica, supružnici i tri sina bili su u bolnici.

Marija kaže da je imala problem, da nije osećala mirise, da ne možeš da jedeš, ni piješ ništa od bolova u grlu.

"Kompletan horor, ali mi smo se svi oporavili, Pavel je imao najslabije simptome. A onda se preko vikenda stanje pogoršalo, dobio je upalu pluća i sada je u teškoj situaciji", kaže Šatalova.

Navijači Juventusa su zabrinuti, stigle su poruke na društvene mreže jer je Pogrebnjak veliki navijač italijanskog tima, propustio je i meč Dinama iz Moskve pre dve godine, kako bi gleda Juve u derbiju protiv Intera. Tada je žestoko kažnjen, ali je izjavio da mu nije žao.

Bundesliga

Inače, Pogrebnjak je za Rusiju igrao 33 puta, dao 8 golova, a inače je 2008. bio najbolji strelac Kupa UEFA koji je osvojio sa Zenitom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke