Bitka počinje, Ronaldo platio milion!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 15.10.2018.
08:53
Izvor: Sportske.net

Portugalac ima strategiju, dosta stvari ostaje nejasno, ali ono što je izvesno, učiniće sve da odbrani čast.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Bitka se nastavlja, dok Kristijano Ronaldo trenira i sprema se posle odmora i pauze za mečeve sa Đenovom u subotu i Mančester Junajtedom u Ligi šampiona, očekuju se novi potezi pravnog tima Kristin Majorge koja optužuje slavnog fudbalera za silovanje.

Ona će navodno izneti nove dokaze, tvrdi da je sporazum o isplati za ćutanje urađen dan posle svega što se desilo i da je bila prinuđena da napiše imena svih kome je rekla za čitav slučaj.

Od dokaza ima haljinu, tačnije to je 2009. predala policiji u kojoj je bila kada je Kristijano Ronaldo silovao, ali u policijskoj stanici nije rekla ime igrača kada je prijavila slučaj.

Ona se poziva na psihičke posledice i traži višemilionsku odštetu.

Ali, Ronaldo je platio milion dolara svoj tim koji će voditi slučaj. On je angažovao slavnu advokatsku kancelariju koja zastupa poznate ličnosti optužene za ovakve stvari, američki mediji pišu da su u timu forenzički ekspert, nekadašnji policajac, kao i čovek za odnose sa javnošću koji će medije obaveštavati o svemu.

Strategija odbrane je jasna, skinuti ljagu sa Ronaldovog imena, zadržati sponzore, ali i naplatiti Špigelu i svim drugim medijima optužbe koje su izneli.

Ono što je problem za Majorgu je da sporazum nije validan dokaz za sud, prvo jer je nezakonito nabavljen hakerskim upadom. Drugo, Kristijanov tim traži svedoke koji će potvrditi da se posle večeri u Kristijanovoj sobi vratila na zabavu u hotelu, a slučaj je prijavila sutradan.

U međuvremenu EA Sports je vratio Portugalca na svoje veb strane, on ne krije da je sporazum potpisao po savetu advokata 2010. da bi izbegao hajku koju sada gledamo, i ne poriče da je imao seksualni odnos sa Majorgom, ali i tvrdi da je nije silovao.

Advokat oštećene je najavio prošle nedelje da će još devojaka izađi sa sličnim optužbama protiv Ronalda, ali se to nije desilo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Tuesday, 16.10.2018
15:26

iako igra u mom juveu, verujem da ju je silovao, Roni je psiho, A ako je stvarno tako, treba da ga uhapse.

avatar
karma
Monday, 15.10.2018
14:42

Moze doticna sponzorusa samo bananu da dobije od Ronalda..a da vec je dobila!Znaci ja bih sve koji ucestvuju u ovoj hajki uzeo zadnji dolar da im vise ne padne da blate jednog od najboljih fudbalera ikada...

avatar
Zoran Krstin
Monday, 15.10.2018
12:31

" ... sporazum nije validan dokaz za sud, prvo jer je nezakonito nabavljen hakerskim upadom."

Ne budite smešni, pa ona valjda ima original tog sporazuma, ako je već potpisan. Šta će joj ona neka kopija iz hekerskog upada Football Leaks. Iako, taj sporazum i nije baš neki jak dokaz.

avatar
bebel
Monday, 15.10.2018
10:45

Evo ja se javljam Ronaldu za svjedoka. Sjetit ću se svega što treba i nisam skup, lako ćemo se dogovorit, he he...