Biti il' ne biti za Fulam! Jokan veruje, a vi...?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.05.2018.
15:34
Izvor: Sportske.net

Večeras od 20:45h igra se revanš meč polufinala plej-ofa za plasman u Premijer lgu, između Fulama i Derbija. Kakvu utakmicu očekuje trener domaćeg tima Slaviša Jokanović?

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Posle poraza u prvom meču u petak na Prajd parku (1:0), ekipa Fulama našla se u teškoj situaciji kada je u pitanju ostanak u trci za plasman u Premijer ligu.

Ono što brine, jeste par lošijih rezultata Jokanovićevog tima u poslednje vreme, uoči najvažnijih mečeva u sezoni, ali s druge strane srpskog stručnjaka hrabri činjenica da je njegov tim i u prvoj utakmici protiv Derbija bio bolji rival na terenu, što ipak nije uspeo da potvrdi i boljim rezultatom.

Večeras na ''Krejven Kotidžu'' Fulam će imati ogromnu podršku svojih navijača sa tribina, a Jokanović uoči revanša izražava nadu da će kvalitet njegoog tima doći do punog izražaja.

"Moramo igrati sa više samopouzdanja, hrabro, moramo više da rizikujemo.

Ne očekujem da igraju nešto drugačije u odnosu na prvi meč, dok mi moramo dodati nove elemente u napadu i postići gol.

Verujem u naš kvalitet, dobili smo mnogo utakmica na svom terenu uz podršku navijača",
poručio je Jokanović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Monday, 14.05.2018
17:17

Gledao prvu tekmu ne znam da li da im zelim da prodju u PL ili ne. Sa onakvom igrom ce ih nakantati svako u PL, ne moze se u visem rangu igrati ofanzivno bez kvaliteta a defanzivno ono je smejurija.

avatar
Doroteus
Monday, 14.05.2018
16:48

Ja sam pesimista. Gledao sam prvu utakmicu zbog naših. Posle sam pročitao izjavu Jokanovića i pitao sam se da li sam gledao pravu tekmu!? Čovek se nalupetao, baš me razočarao. Igra Fulama bez glave i repa. Pa ti korneri!? Menio je neverovatno kako su došli do kvalifikacija!? Daleko bolji utisak je napravio Derby County. Imali su manje loptu u posedu, ali su bili daleko opasniji. Normalno da bih voleo da naši pobede sa dva razlike. Samo Jokanović nešto mora da promeni u taktici.

avatar
Z
Monday, 14.05.2018
15:38

Ja sam 100% ubedjen da idu na Vembli...a u finalubse nikada ne zna