Bitan dan za Totenhem, hoće li iskusni defanzivac ostati u klubu posle leta?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.12.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, stvar je gotova.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Nedavno su u Totenhemu odlučili da iskoristi mogućnost da produže saradnju sa Janom Vertongenom na dodatnih godinu dana, te će iskuni Belgijanac ostati u klubu do 2020. godine.

Sada su odlučili da isto urade i sa Tobijem Aldervejreldom, koji je u više navrata bio na izlaznim vratima kluba.

Upravo zbog situacije sa ugovorom se pominjalo da bi mogao da promeni sredinu, hteo ga je Murinju na "Old Trafordu", ali mu želja nije ispunjena.

Sada je obelodanjeno da bivši štoper Ajaksa, Atletiko Madrida i Sautemptona ostaje do 2020. godine u Severnom Londonu, videćemo da li je to znak da će ih tokom leta napustiti, pa su u klubu samo hteli da se osiguraju za obeštećenje, ili su tako samo odložili razgovore o novoj saradnji.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 27.12.2018
17:30

Da ostane.A Kunajted da iskoristi one koje ima i da dovede mlađeg.Za novu sezonu:napadač,vezni,štoper i desni bek.A za prodaju dosta:Darmian,Mata,Valensija,Sančez.Možda još Fred i Lukaku.Junajted ima u proseku mlad tim a u odbrani verujem u Šoua,Smolinga,Lindelofa,Bajlija,Roha.Jang još godinu dana a Dalota ubacivati pažljivo.U vezi je potreban graditelj igre i nadam se da će Pereira stasati pored Pogbe.Ne znam mnogo mladih igrača iz akademije.Enigma su mi Mek Tominaj,Gomes,Taunzebe,Mičel i MesuFonsa.Desni bwk kritičniji od levog.

avatar
The Red Army
Thursday, 27.12.2018
18:49

Desno krilo je najkriticnija pozicija u utd, kao i iskusan predobar stoper svetske klase

avatar
Los Vikingos
Thursday, 27.12.2018
16:28

Imali su priliku da prodaju Aldervilda po velikoj ceni ali to nisu uradili. Iskreno ne bih ga prodavao jer je za mene u TOP 3 stopera u ligi.