Biser "Rosonera" na izlaznim vratima?

Autor: Stefan Matić
utorak 26.02.2019.
15:14
Izvor: Sportske.net

Mladi Italijan potpuno pao u senku poljske novopridošlice.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Milan nije izgubio meč u Seriji A već osam kola, u zadnja tri meča "Rosoneri" su bili maksimalni predvođeni novim herojem "San Sira" Kšištofom Pjontekom.

Poljak igra odlično od dolaska iz Đenove i već je zabeležio pet golova u Seriji A za svoj novi tim.

Ovo naravno ne pomaže Patriku Kutroneu, mladić dobija sve manje i manje prilika u prvom timu "Rosonera" i njegov agent nije siguran koliko će njegov klijent da trpi ovakvu situaciju.

"Ne znam da li će Kutrone ostatu Milanu, videćemo. Logično je da ako ne dobija vreme na terenu krenemo sa razmatranjem najboljeg rešenje, i za njega i za Milan. Bavićemo se tim na predstojeće leto.", izjavio je Donato Orgnjoni za Radio Marte.

Patrik Kutrone

Dvadesetjednogodšinji Kutrone je zadnji put bio strelac u susretu Kupa Italije protiv Sampdorije pre mesec i po dana, videćemo da li će dobiti večeras šansu u istom takmičenju protiv Lacija u Rimu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Tuesday, 26.02.2019
23:58

Prosto jednostavno. Bataliti igru sa krilima, dovesti jos jednog spica, a krilne igrace povuci sve ka vezi ili na ofanzivnog veznog. Ili cak i jelkica da se igra sa jednim isturenim i dva poluspica. U svakom slucaju, ne sme mali da ode, makar njegovu tezinu u zlatu davali za njega. Ako udjemo u LS, beice i mesta i vremena za sve da igraju.

avatar
Rosso 21
Tuesday, 26.02.2019
19:46

Ne razumem zašto je problem igrati 4-4-2. Evo primera
Donoruma na golu, Conti i Rodriguez bekovi, Romanjoli i Kaldara stoperi... Bakajoko i Kesi da se menjanju na zadnjem veznom, levo calhanoglu, desno Suso ili Kastiljeho, i polu špic Paketa, napad pjontek i ovaj ludak.. Mislim da bi to bila dobitna kombinacija, jer mi svakako igramo na centarsuteve, možda bi još bolje bilo 3-5-2 jer Conti i Rodri imaju solidne prodore po strani.. Ali bolje ovako, uništiti i prodati nekom suv talenat... Dečko ima dinamit u nogama, mogao bi možda lažnu devetku da igra pa da rešeta van sesnaesterca... Džaba nam dva dobra posla ako ode Kurtoon :)

avatar
rossoneroug
Tuesday, 26.02.2019
17:10

Ako se ugrabi LS . Sledece sezone ce sigurno imati vecu minutazu .... 3 takmicenja ...

avatar
Mad Max
Tuesday, 26.02.2019
16:52

Ако Милан пронађе начин да игра са обојицом у шпицу, био би то пун погодак.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.02.2019
16:20

I to je bio dvostruki strelac. Doppietta aka brace. Patrice, odmah da menjas ovog!

avatar
JC\'90
Tuesday, 26.02.2019
16:20

Steta za njega, mislim da ima veliki potencijal. Ali nazalost u ovom trenutku nema sanse pored Pjateka, koji je u top formi. Nisam ocekivao puno od njega ali se pokazao kao pravo pojacanje.