Biliću laknulo posle pobede na "Vembliju"

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.10.2017.
12:42
Izvor: Beta

Menadžer Vest Hema izjavio da su njegovi fudbaleri na odličan način reagovali u utakmici protiv Totenhema, pošto su nadoknadili dva gola zaostatka na poluvremenu i plasirali se u četvrtfinale Liga kupa.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Vest Hem se sinoć plasirao u četvrtinale Liga kupa pošto je posle velikog preokreta pobedio gradskog rivala Totenhem na 'Vembliju' sa 3:2.

Slaven Bilić je pod velikim pritiskom posle loših rezultata u Premijer ligi, posebno posle poraza u petak na svom terenu od Brajtona sa 0:3.

"Postići tri gola protiv njih, koji skoro da ne primaju golove, a onda biti hrabar i čvrst na lopti - zaslužili smo pobedu i ovo je veliki podsticaj za nas. Na poluvremenu je bilo loše raspoloženje, ali ne kao tokom utakmice protiv Brajtona. To je bio loš rezultat, ali igrali smo dobar fudbal"
, rekao je hrvatski stručnjak, preneo je BBC.

U ekipi Totenhema nije bilo najboljeg strelca Harija Kejna i kapitena golmana Iga Ljorisa.

"Miran sam i drago mi je što smo pobedili na ovakav način. Tim je živnuo i veoma smo tvrdoglavi, na pozitivan način. Nije vreme da sada 'porastemo'. Uradili smo mnogo, ali uzimajući u obzir sezonu, nismo uradili ništa", dodao je Bilić. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Thursday, 26.10.2017
16:32

Ovo je bilo u režiji kladionica.

avatar
bebel
Thursday, 26.10.2017
12:58

Sad će ih za vikend nalomit Crystal Palace...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.10.2017
20:39

I ja mislim. Ova pobeda protiv Totenhema je na stetu Vest Hema jer ce da zadrze Bilica jos malo a svakako ispadaju sledece kolo.