Bilića baš briga, evo koliko je dobio za otkaz, može da uživa do kraja sezone!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.11.2017.
09:10
Izvor: Sportske.net

Iako su ga neki dovodili u vezu sa klupom Bosne ili čak Srbije, to su novinarske patke. Neće ništa raditi do kraja sezone...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Nema ni potrebe, a kako se priča, želi da se odmori do početka sledeće sezone, sigurno će za bivšeg menadžera Vest Hema biti posla.

Hrvatski trener je posle sjajne debitantske sezone, postao žrtva prevelikih očekivanja, ove mu baš nije išlo, pa smena ne čudi. Imao je ugovor do kraja sezone, biće isplaćen u potpunosti, "Čekićari" su Slavenu Biliću platili 2 miliona evra koliko bi zaradio da je ostao do kraja ugovora.

Navijači nisu zadovoljni, dolazak Dejvida Mojesa ne garantuje ništa, većina smatra da je bolje da je Bilić ostao.

Škot je već predložio pomoćnika, u pitanju je Stjuart "Psiho" Pirs, on će se vratiti u klub, iako je bilo reči da će Fil Nevil biti u stručnom štabu nekadašnjeg menadžera Evertona i Junajteda koji je sa Sanderlendom ispao iz lige.

Niko nije impresioniran, čak bukiji veruju da Mojes neće dočekati kraj sezone u Vest Hemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 07.11.2017
10:42

Nije los taj Mojes i ako dodje u Vest Hem koji je poznat po strpljenju sa trenerima, moglo bi biti nesto od njega. Sto se tice Bilica nije on los trener, nije TOP ali nije ni najgori. Uzet ce on solidan neki klub i igrace ok. Ovo sto pisete da je uzeo 2 mil.€ to nije samo za njega vec i njegov strucni stab koji ima cca 8 ljudi kao kod svakog trenera.