Bilić ponudio ostavku čelnicima "Čekićara"?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.10.2017.
13:42
Izvor: Sportske.net

Hrvatskom strategu se "drma klupa" nakon novog razočaravajućeg rezultata njegove ekipe.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Vest Hem je u petak doživeo novi bolan poraz u Premijer ligi.

Ekipa koja se silno pojačavala minulih sezona, ne uspeva da ispuni svoj potencijal, Bilić je ipak preživeo minulu sezonu, ali je teško zamisliti da će to uraditi i ove.

Poraz od Brajtona od 3:0 i to na "Olimpijskom stadionu" u Londonu, mogao bi da bude kap koja će preliti čašu, a sada su se pojavile informacije da je Bilić još krajem avgusta bio spreman da se povuče sa mesta šefa struke "Čekićara".

Naime, on je nakon poraza od Njukasla rezultatom 3:0, ponudio upravi svoju ostavku, a čak se i oprostio od igrača.

Ipak, uprava Vest Hema nije imala spremnu zamenu, pa su rešili da Biliću ukažu novu priliku, koji očigledno hrvatski stručnjak nije iskoristio.

Mediji u Engleskoj prenose da bi Slaven Bilić mogao da ostane bez posla u svakom trenutku, ovaj put teško da će "preživeti".

Bilic

On je bio vidno razočaran nakon poraza od Brajtona, preuzeo je potpunu krivicu za poraz od novajlije u Premijer ligi, a po njegovom stavu može se zaključiti da je svestan svoje situacije i činjenice da će morati da potraži novi angažman.

"Golovi su nas ubili, prvi je bio veoma brz. Između prvog i drugog gola smo dominirali.

Oni su se jako dobro branili u kaznenom prostoru, a onda smo krajem prvog poluvremena primili gol zahvaljujući sjajnom potezu njihovog igrača. Veoma mi je teško da kažem nešto pametno sada, ovo je veoma razočaravajuće.

Kao trener preuzimam punu odgovornost
", rekao je Bilić.

Njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, ali teško da će dočekati isticanje saradnje sa "Čekićarima", a i sam je dao komentar na situaciju koja ga je zatekla ove sezone.

"Uprava će uraditi ono što mora. Odluka je na njima. Bili smo u ovakvoj situaciji i ranije pa smo se izvukli. Kao trener morate da preuzmete sve na sebe i da prihvatite punu odgovornost. Ne želim da se krijem.

Nisam zabrinut, radim najbolje što mogu
", dodao je hrvatski strateg.

Kao potencijalne zamene za Bilića pominju se Roberto Manćini, trener Hadersfilda Dejvid Vagner, kao i iskusni Manuel Pelegrini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 22.10.2017
19:28

Veze lik nema kao trener ovde jednom mahnuo navijacima Partizana i onda se oni nasi nalozili da ga hvale bez osnova godinama... Nesto slicno kao i Matica.

avatar
Sportski
Sunday, 22.10.2017
17:12

Bar covjek ima obraza i zna kad je dosta, za razliku od Montele i slicnih.

avatar
Realan tip
Sunday, 22.10.2017
14:26

Nema sta, korektno s njegove strane. Ocajan je trener, jedne godine je imao srece pa je Paje bljesnuo, sam je vukao WHU te godne, igrao je nestvaran fudbal, ali poslije toga nema ni Bilica ni West Hema nigdje. Sem Alardajs ce opet morati iz penzije ili da spasava WHU ili CP, ma da mislim da ce Hodzson posloziti CP.

avatar
lonchy2909
Monday, 23.10.2017
15:07

Jel bas. Nema veze? Jel Paje igrao uje Besiktasu kad je Bilicuzimao titule ili mozda u Rusiji do k je bio trener. Koliko se ja sjecam hrvatska repka je najbolji fudbal igrala po Bilicem. Bilic je sobar, cak iodlican trener, ali ove sezone stvari nikako da profunkcionisu. Ima tu dosta novih lica, a I vest hem cesto kuburi sa povredama glavnih igraca. Napisati da je bilic ocajan trener je ne imati veze ni o fudbalua I ni otrenerskom poslu. Na ovome sajtu sve sami strucnjaci, a u zivotu nikada nusu uradili ozbiljniju stvar od vodjenja kluba na footbal manageru.

avatar
Mino Rajola
Sunday, 22.10.2017
13:59

Pa lepo, 9 miliona funti za 3 godine, malo li je?

avatar
Sunday, 22.10.2017
13:58

Mozda je los trener ali je veliki gospodin. Nikog ne optuzuje ni ne krivi sudije, jednostavno radi koliko zna i to je to. Zeleo bi da preokrene situaciju u svoju korist ili ako ode da oni uzmu Jokana.

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 22.10.2017
13:52

Bilic takticki mozda i najgori trener u PL,kul je on lik ali veze blage o trenerstvu nema...

avatar
Luka Modric
Sunday, 22.10.2017
16:36

Ja mislim da nisi u pravu..gledano kroz zadnje dvije godine..koga god da je doveo za pojacanje svi su bili dobra imena samo sto ja neznam zasto nitko nije uspio bit pojacanje..arnautovic chicarito fonte nordveit ili kako vec pa onaj feghuli ili isto kako vec..pa sve su to bili do tad super igraci..cak i snodgrass isto..jednostavno ko god da je doso je propo..ja mislim da nije za sve kriv samo bilic..normalno da ima i njegove krivice al oni su jednostavno kolektivno svi podbacili..steta mogli su bit dobra ekipa