Bilbao deklasirao Barselonu!

Autor: Boban Filipović
petak 14.08.2015.
23:48
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Evrope ispraćen 'pokerom' sa 'San Mamesa' na prvoj utakmici Superkupa Španije. Het-trik Arica Adurica.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Sve je krenulo po zlu za Katalonce već nakon 13 minuta igre na 'Katedrali' kada je Mikael San Hoze sjajnom golčinom sa gotovo pola terena kaznio lošu intervenciju Ter Štegena i doveo Baske u vođstvo.

Barsa je do poluvremena imala par prilika da poravna, Suarez, Rafinja i Mesi iz slobonjaka su zapretili Gorki Irazizozu, ali domaćin do odlaska na odmor uspeva da sačuva minimalnu prednost.

Start drugog poluvremena protekao je u iniicjativi osvajača Primere i Kupa Kralja iz prošle sezone, Pedro i Mesi su imali dobre prilike, ali promene rezultata zbog njihovoh slabih reakcija u zavšnici nije bilo.

I kako to obično biva u fidbalu, Barsu je stigla kazna za promašaje.

Igrao se 53. minut igre kada je Zualoga probio po levom krila, uputio odličan centaršut, Aric Aduric se poklonio - 2:0.

Duplirana prednost ulila je ogromnu dozu optimizma fudbalerima Bilbaa i nepunih minuta nakon drugog gola, pao je i treći.

Ponovo je Aduric nadksočio odbranu Katalonaca, pošto je Dani Alveš prethodno ispao 'kao iz voza'.

Svega 14 minuta bilo je potrebno fenomenalno Aricu Aduricu da zabeleži het-trik, iskusni centarfor je treći put savladao Ter Štegena sa bele tačke za  ubedljivih 4:0.

Penal je skrivio totalno dekoncetrisani Dani Alveš nemsotrenim prekršajem nakon jednog kornera sa desne strane.

Barselona je pokušavala do kraja da smanji prednost 'Lavova' i izbori nešto povoljniji rezultat pred revanš na 'Nou Kampu' koji je na programu za tri dana, ali promene rezultata nije bilo.

Spain Soccer La Liga

Golove i najzanimljivije detalje sa 'Novog San Mamesa' pogledajte u prilogu:


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

195 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Sunday, 16.08.2015
20:01

Vidim da se mnogi raspisale posle poraza Barsa. Još nije počelo prvenstvo, Barsa je u pripremnom periodu a kad ste u pripremnom periodu možete izgubiti od svakog. Ali vi me podsećate na one nevjernike, jer ni proroci im nisu mogli pomoći, kao ni vama oči da vidite da je Barsa najača

avatar
Crnogorac
Sunday, 16.08.2015
16:29

Barsini navijaci posle poraza: Ali mi smo osvojili tripletu,najjaci smoo :') Upss

avatar
Monday, 17.08.2015
13:47

Navijaci barse pred pocetak utakmice su rekli da je svaki trofej bitan.nNeki jos misle tako, ali, drugi nnakon poraza su promenili misljenje.nBarsa's fans logic XD

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 18.08.2015
11:56
avatar
Zvezda u srcu!
Saturday, 15.08.2015
17:23

Pisite vi sta hocete bitan trofej ili ne bitan poraz ili ne,ali 4:0 za Bilbao da se covek zapita sta se desava u Barseloni,posle onakve utakmice protiv Sevilje(moje misljenje da je Sevilja trebala osvojit trofej al dobro) ova jos gora mislim po Barselonu,8 komada u samo 2 utakmice (a mogli su i vise da prime,realno),napad je fenomenalan cak za pozelit,al odbrana katastrofalna bilo ko da igra,vezni red uz Raketu je dobar,ali ne i odlican,nema vise onih starih Xavia i Inijeste koji su bili alf i omega ekipe,to se videlo i protiv Sevilje izlazi Inijesta odmah 3 gola za Sevilju,a Barsa se nije mogla sastavit...Uglavnom nije dobra situacija za Barsu...

avatar
@stats
Saturday, 15.08.2015
17:52

Maskerano,Rafinja i Roberto su juce igrali sredinu(pokusali su).Bartra(koji je ono cirkuzant!) i Vermalen su komandovali odbranom.Levog beka je glumio Adriano.Pedro je ponovo izdominirao :-) Mozda ce to drugacije biti sa Pikeom,Maskeranom i Albom u odbrani,Busketskom,Inijestom i Rakiticem u sredini(+ Turan) i Nejmarom u napadu?

avatar
@stats
Sunday, 16.08.2015
01:58

Inijesta je cini mi se usao na 1:0?Da im nije sto pomogo? :-) Nema ni veze,vreme ce pokazati sve,ja samo hocu da kazem da je protiv Atletika izasao tim sa 8 rezervnih igraca.Ok je odmarati jednog,dvojicu ili 3 igraca.Ako odmara njih 8,ako odbranu igraju neuigrani rezervisti a sredinu klinci,najnormalnije je da se izgubi utakmica i od toga ne treba praviti filozofiju.Ljudi su odredili prioritete a to ocigledno nije superkup Spanije.

avatar
Zvezda u srcu!
Saturday, 15.08.2015
22:50

Verovatno i hoce bit bolje,ali da se razumemo i to su igraci Barse ako se ne varam,ispade Barsa ima samo 10-11 igraca a ostali kao da su promasili profesiju,a gde je skola fudbala tu?Po meni bez Neymara Barsa moze da igra ali bez Inijeste nikako,cak se i Messi gubi po terenu bez njega u timu,a ja sam samo gore izneo cinenjicno stanje Barselone u ovom trenutku a sta ce biti videcemo,mada i dalje mislim da Barsa ima skroz losu odbranu ma ko igrao tu su najtanji,nista licno brt nego moje misljenje...Pozzz

avatar
Popara
Saturday, 15.08.2015
13:59

Drago mi je sto je barsa izgubila , bolje samar na startu sezone da se svi zapitaju sta i kako dalje , nego da se to desi u odmakloj fazi lige i lige sampiona kada ce utakmice biti mnogo bitnije . Nadam da ce odigrati sa vise zara i energije u revansu

avatar
Heisenberg321
Saturday, 15.08.2015
12:23

Kad znaš da je neko navijač Reala? Onda kad možeš samo da se raduješ Barsinom porazu, a ne trofejima. :D

avatar
Barca4ever
Saturday, 15.08.2015
12:39

Bravo za komentar.

avatar
Lord Bobinho10
Sunday, 16.08.2015
15:08

4-0 sprdnja :D

avatar
ujka Vanja
Saturday, 15.08.2015
11:57

Koga briga za nebitan kup,Barsi su prioriteti domace prvenstvo i LS.

avatar
Barca4ever
Saturday, 15.08.2015
12:40

Svaki trofej je bitan.

avatar
Lord Bobinho10
Sunday, 16.08.2015
15:08

Hahaha da sada je nebitan.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 15.08.2015
11:57

Au kako je los ovaj trener Luis Enrike.Nije ni cudo kad je dosao iz Selte.Hajnkesa za trenera!

avatar
Uncounquered
Saturday, 15.08.2015
17:12

Njemu su trofeje doneli Mesi, Nejmar i Suarez u zivotnoj formi...tu je najmanje njegova zasluga.

avatar
Stefan123(58 Sic)
Saturday, 15.08.2015
11:38
avatar
Аполо
Saturday, 15.08.2015
11:10

Svaka cast, cestitke Atletiku!!

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
10:48

Zasluzena pobeda Atletika, rasturili smo ih hehe... Barsin posed lopte se sveo na ono nemocno dodavanje kod svojih korner zastavica u pokusaju da iznesu loptu... Jel vam sada jasno katalonci sto je prosle sezone Spanski savez promenio odluku o domacinu finala kupa? Umesto Mamesa da se igra na Nou Kampu... Jel vam jasno zasto?! Gledam dosta njih se vadi na umor Barse, jeste profi klub ili ne, ako se igraci nisu dovoljno oporavili od Sevilje otpustite fizioterapeute ;)... Kazu nismo kompletni, ne videh dal vam iko osim Nejmara i Albe fali a njih menjaju Pedro (reprezentativac Spanije) i Adriano ;)... Nama fali Ibai, Muniain, Ituraspe i Mikel Riko i Injaki Vilijams... Igrali vam Bartra, Roberto i Rafinja, zar to nisu produkti cuvene La Masije?! Nama igrali Sabin Merino, Martinez Lekue i Eraso iz B tima i Boveda povratnik iz Eibara... Nema izgovora, bili ste ocajni a mi odlicni... Gorka doktor i Ajmerik u dzep stavili Mesija xD... Eceita odlican, kao i De Markos i Balenzijaga... San Hoze iako je stoper odlicno se snalazi na zadnjem veznom, razbio je vezni red Barse, ali golcina :o... Benjat jako los, prosto nisam mogao da ga poznam, ocajna pas igra... Susaeta je jos uvek van forme nakon povreda ali ohrabruje njegova igra, polako dolazi do sebe... Eraso odlican, svaka cast momce... Sta reci za Sabina Merina Zuloagu?! Decko je polomio svaku kosku Alvesu, nerealno odigrao... Pokazao je da ni Iker ni Ibai nisu nezamenjivi... O Aricu nema potrebe govoriti... Ako se obistine price od dolasku Raula Garsije, Ljorentea i Monreala onda treba da nas se cuvaju svi, bili bi sigurno konkurentni za LS! Raul Garsija je doktor i neophodan je... Monreal jedino u rotaciju da pojaca kvalitet jer ne bih voleo da Balenzijaga izgubi mesto, mislim da je bolji igrac... Kod Ljorentea su pomesana osecanja... Kada Kralj jednom odbaci krunu trebao bi debelo da se pokaje i izvine pa da ga vrate... Dobar je igrac ali nezahvalan i kod mene bi uvek sansu pre njega dobio Aric, makar i sa polomljenim nogama... Idemo braco na Nou Kamp da uzmemo taj trofej... Aupa Athletic, EUP!!!

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
13:17

Mogu samo da kazem da je lose utakmica pripremljena od strane Enrikea, jeste bio umor ali to nije nikakav izgovor za ne samo Barsu nego i sve najbolje klubove. Ali moram reci da nije Bilbao imao nesto puno sansi, primetio sam da im je realizacija fantasticna znaci imali su 4 ozbiljne sanse i dali 3 gola i pritom dobili penal i to iskoristili. Barsa imala 3 ozbiljne i 2 je Iraizoz skinuo. Nije mi jasno zasto je Ter Stegen uopste izbacivao loptu glavom, kad su igraci Bilbaoa bili u ofsajdu i pritom Bartra se vracao po loptu, ili je mogao samo pustili loptu da mu dodje u 16m i da je pokupi rukom. Serdji Roberto je po meni promasaj od igraca, i neam pojma zasto ga je ovaj ubacio kad je primetio sta se desilo protiv Sevilje. Alves kod 3 gola vraca loptu u sredinu, zasto???? I slag na tortu je to sto je sudija svirao penal, pitanje je ko je napravio vecu glupost, Alves nije uopste morao da se cupa sa onim igracem, a i sudija nije uopste morao da svira onako glup penal, to se nigde ne svira. Ja sam se iskreno nadao da ce Bilbao dati jos jedan, cisto da Enrike vidi sta je uradio. Moja prognoza je bila 3:1 za Bilbao, na kraju ispalo 4:0 :D ahahahah, bio sam blizu. Imas poz od mene!

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
15:02

Brate, Alves vam bio najcrnji... Lik ne zna de bije, Sabin ga rasturio... Penal jeste glup ali je penal... Pozz i tebi...

avatar
Barça el honor
Saturday, 15.08.2015
14:09

Svaka cast za pobedu ali samo polako brate nije ti ovo finale LS :)

avatar
Делија_момак
Saturday, 15.08.2015
10:02

Црни Енрике, шта уради ово човече? Остави човек пола стандардних играча на клупи. Барсина одбрана је катастрофа!

avatar
Breaking Bad
Saturday, 15.08.2015
09:13

Simke i Don Andres na aparatima.

avatar
Don Andres
Sunday, 16.08.2015
09:11

ja evo jedva ziv.. 4 trofeja osvojena, jos 2 u opticaju (: koliko je osvojio tim za koji ti navijas?

avatar
Don Andres
Sunday, 16.08.2015
16:21

dalibore dalibore, vragolane jedan.. de, podsjeti me sta je ono real osvojio prosle sezone? (;

avatar
Lord Bobinho10
Sunday, 16.08.2015
15:09
avatar
Brat Sergio (La Decima)
Saturday, 15.08.2015
08:54

Tek sad se vidi da je ono od prosle sezone bila samo sreca i nista vise. barcom ce se jaci timovi poigravati ove sezone, smijesni su hah.

avatar
Dejan Marinkovic
Saturday, 15.08.2015
12:02

Xe,srecom osvojismo sve :)

avatar
Dejan Marinkovic
Sunday, 16.08.2015
16:08

Dalibore trenutno je samo 4 0 za Barcu u trofejima ove sezone ali moze da bude i 6 0 xaxaxaxaxa

avatar
Lord Bobinho10
Sunday, 16.08.2015
15:09
avatar
LuisSuarezFB
Saturday, 15.08.2015
12:35

Da, ti sve vidis na jednoj utakmici na kojoj je trofej od svih drugih najmanje i vazan. Ako je sreca osvojiti triplu onda nemas pojma o fudbalu. Neko to nije uradio nijednom a javlja se ovde

avatar
Ter-Stegenn
Saturday, 15.08.2015
08:15

Mnogo nam je losa odbrana mnogoo...

avatar
Mr Tixma
Saturday, 15.08.2015
05:32

Uzrok ovako loše partije postoji, to je Enrikeov posao. ali ne treba dizati paniku, zivot nosi teške trenutke, tako je i sa fudbalom. Idemo dalje. U ovakvim situacijama treba biti pravi navijač. I ponosno kažem CULE HASTA LA MUERTE

avatar
Mr Tixma
Saturday, 15.08.2015
16:29

Vidim lupaju mi se minusi, verovatno zbog ovog slogana. Ja respektujem sve prave navijače, bez obzira za koji klub navijaju. Ali postoje kompleksaši koji više mrze Barsu nego što vole Real, i vreme provode na Barsinim vestima. Ja ne vređam nijedan klub i nemam potrebu da pišem negativne komentare na vestima rivala. Jednostavno, samo navijam na pravi način za jedan klub otkad znam za sebe.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Sunday, 16.08.2015
08:09

Svaka cast... Nista to cudno nije... Evo i meni su gore ovi tvoji nalupali -... Ali razumem ih, od Jupovog Bajerna odavno niko nije ovako ponizio Barsu... Veliki pozdrsv za tebe, cenim takve navijace... EUP...

avatar
Predrag Mijatovic
Saturday, 15.08.2015
04:37

Odlicna utakmica,sve sto moze ljubitelj fudbala pozeleti,puno golova,bolja ekipa zasluzeno pobedila,sudjenje korektno,pun stadion milina bila gledati.

avatar
rasko
Saturday, 15.08.2015
02:59

Navijač sam Barse,ali svaka čast Bilbau najgotivnija ekipa na svetu,a iako je Enrike sve osvojio,po meni,ipak nije neki znalac,današnja postavka ekipe,očaj....bartra je izuzetno tanka priča,vermalen očigledno ni senka nekadašnjeg vrhunskog igrača,sredina katastrofa roberto-maskerano-rafinja....bez komentara

avatar
Real-an
Saturday, 15.08.2015
02:35

Revans bilbao se brani maximalno dok farsa ima prostora da napada koliko hoce ,nista se ovdje ne zna ...

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
15:05

Nece se Valverde braniti...

avatar
Real-an
Saturday, 15.08.2015
18:59

Cisto sumnjam ,ali evo vidjecemo...

avatar
Saturday, 15.08.2015
02:25

Ljudi kako ne shvatiti da Barsa ima u narednih sedam dana tri utakmice. Plus ona protiv Sevilje od 120 minuta. Morao je da mijesa igrace. Poraz je sramotan i sve to stoji, ali kao sto neko rece bolje sad. I zasluzena pobjeda A. B. pregazilu su Barsu. Nadam se jos boljoj utakmici na Nou Kampu. Mes Que Un Club

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 15.08.2015
02:18

Dobri stari Baskijci :)

avatar
Neko treci
Saturday, 15.08.2015
02:14

Ala ga he dao sa pola terena, skidam kapu majstore!

avatar
miki
Saturday, 15.08.2015
01:39

Nadam se da ce Enrike da nauci na svojim greskama... Ovo je bilo sramotno... Sama odbrana inace nije idealna, a ovo veceras je katastrofalno... U svakom slucaju, ima jos jedna utakmica.... A ako neko moze ovo da nadoknadi, onda je to Barsa...

avatar
ppera 1
Saturday, 15.08.2015
14:09

Hahahaha... Enrique da se uči na svojim greškama? Kojim greškama kada je čovek rekao da radi 'sve u interesu kluba', 'najbolje što može' i da 'nema nameru da ikome bilo šta objašnjava'. Isto ovo je radio i na poćetku prošle sezone, s' tim što je sada uspeo da uradi i još gore stvari. Tako da je jedino pitanje dokle će ga uprava pustiti da radi ovo što radi i kada će ga neutralisati (zabraniti mu da radi ovakve stvari), kao što su to učinili tek na samom kraju 1. dela prošlogodišnje sezone?

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 15.08.2015
01:24

Aooo kako obožavam ovaj Bilbao!!! nBarselona je mali grad, mali grad, mali gradn Katalonci su....

avatar
neon
Saturday, 15.08.2015
01:22

ionako ce biti 6:0 u revansu ;)

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
15:07

Jedva cekam tvoj komentar kad vam pred nosom budemo digli pehar!

avatar
neon
Saturday, 15.08.2015
01:20

ma koji trofeji, vazni trofeji su liga, liga sampiona, i kup, ovo ostalo nebitno bre

avatar
Bat
Saturday, 15.08.2015
01:17

Simpaticna ekipa Bilbao i lepo igraju.nIpak dominirace Barselona ponovo ne dajte da vas ovo zavara

avatar
Emil Prelic
Saturday, 15.08.2015
01:02

I posle neko hvali kako je Barcelona najjaca,a 8 golova prime za dve utakmice :P .nBayern je najjaci na svetu!

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
13:19

Bajern u 15 minuta primi 3 gola od Barse :D

avatar
Emil Prelic
Tuesday, 18.08.2015
00:44

Znaci Barcelona 75 minuta na svom terenu ne moze da dao gol Bayernu :D .

avatar
ppera 1
Saturday, 15.08.2015
14:34

Hmm... pa nije baš isto primiti 3 gola od evropskog prvaka i 4 gola od sedmoplasiranog tima španske Primere...

avatar
Van Cho
Saturday, 15.08.2015
00:55

Lele,lele...samaranje,uh:))

avatar
La Rambla
Saturday, 15.08.2015
00:46

Ocekivao sam da ce Bilbao da dobije ovaj mec, medjutim ne bas 4:0. :) U to ime, svaka cas Atletiku i svim njihovim navijacima, sto se kaze, skidam kapu! Sto se Barselone tice, nema tu sta da se pravda i da se traze neki izgovori. Verujem da je prilicno veliki put u prethodnih par dana dosta ostavio traga na ekipi i to je sve. U odbrani je malo promaja, ali sve su to isti igraci kao i prosle godine i verovatno im treba samo malo vremena da sve legne kako treba. Nije strasno, bice bolje. Pozdrav!

avatar
Saturday, 15.08.2015
00:37

Ter Štegen je ''sahranio'' Barsu u ovom meču.

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
13:20
avatar
real4ever
Saturday, 15.08.2015
13:43

Samo prvi gol mu se može pripisati. Glupost oponašanje Nojera. Na kraju je dobio i gol baš kao i Nojer. Šta je morao da odbrani šuteve sa 7, 8 metara ili mora odbraniti penal. Ne nije bitno ko god da je bio na njegovom mjestu prošao bi isto. Alveš je kriv za tri. Drugi gol igrač ga prolazi i centrira pravo na glavu Adurizu. Treći gol dodaje loptu igraču Bilbaa u 16 koji je prosljeđuje Adurizu za 3:0. Penal skrivio upravo Alveš. Pogrešnog igrača si prozvao.

avatar
MesQueUnClub10
Saturday, 15.08.2015
00:22

Svaka cast Atletik Bilbau,a Barsi(Enrikeu) je ovo trebalo cisto da ne pomisle da je ono protiv Sevilje bila slucajnost. Ja shvatam da je covek hteo da odmori igrace,al uspeo je da iskombinuje najgoru mogucu postavu.. Odbrana totalna rupa,guranje maskerana u vezni red zajedno sa Rafinjom i Robertom sto je dovelo do toga da sredina ne postoji(ni u odbrani ni u napadu) i potpuna odsecenost Mesija i Suareza(nije mi jasno sto su oni uopste igrali,mogao je ladno da ih ostavi na klupi da se ne muce dzabe).Iskreno se nadam da je Enrike napokon shvatio da je prosecan trener sa mocnom ekipom i da ce prestati da pravi ove besmislene kombinacije,takodje ovo je jasan znak upravi da na zimu mora da se dovede neki dobar stoper (daleko iznad klase Vermalena,Bartre...). Revans na Kamp Nou bi trebalo da bude cista formalnost,nadam se da nece pokusavati da juri rezultat i da ce odmoriti Mesija,Suareza,Iniestu...

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
13:20

Ma ici ce se na sve ili nista, videces!

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
15:46

Znam ali suvise su puni sebe sada, i Enrike ce verovatno hteti da se iskupi itd.... I ja se toga bojim da izguramo do januara sa punim sastavom i najbitnije da se niko ne povredi u napadu, i nadajmo se da se Enrike nece puno praviti pametan i kalkulisati oko Serdji Roberta i Maskerana u vezi!

avatar
MesQueUnClub10
Saturday, 15.08.2015
14:40

Ma brate ne znam koliko je to pametno,Mesi npr trenira tek 2 nedelje a vec treba da igra 3 utakmice u 7 dana,a iskreno ne znam koliko je moguce da se vratimo posle 4:0... Ja se samo plasim da se ne povredi jos neko od bitnih igraca jer imamo jako tezak raspored na pocetku u Primeri...

avatar
rossonero_t
Saturday, 15.08.2015
00:17
avatar
ppera 1
Saturday, 15.08.2015
00:14

Nisam baš previše iznenađen ovim što se desilo, jer ni Sevilja nije ništa spektakularno uradila pa je postigla 4 gola. Zašto ne bi i Bilbao, ako već Barsa nije izvukla nikakvu pouku iz prošle utakmice? Razlika je 'samo' u tome što na ovoj utakmici nisu dali 5 golova, već ni jedan, što zbog očajne tranzicije, loših i sporih pasova, što zbog agresivne, pa i grube igre Bilbao-a (mada su grubu igru, netipičnu za Bilbao, već pokazali prošle sezone protiv Barse, pa ni to nije iznenađenje). Za to što je uradio Ter Stegen nisam se pitao da li će, nego kada će to da uradi? Možemo reći da osim za ovaj gol i nije kriv za preostalih 7 u ove 2 utakmice, ali šta je odbranio? Baš ništa. Kada bi se onakvi faulovi u šesnestercu kažnjavali penalima, onda bi ih bilo batem po 4-5 na svakoj utakmici, ali je slaba uteha i da je ostalo 3:0. Naravno da ne očekujem da će Barsa u revanšu sa Enrique-ovom startnom postavom na čelu sa Bartrom, Sergi Roberto-om, Munirom itd. i njegovom 'brilljantnom taktikom' moći da nadoknadi ovoliku prednost Bilbao-a...

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
15:13

Penal kao suza, mozda se u praksi ne svira ali po svim fudbalskim pravilima je penal... Kriv vam je samo Alves jer je glup...

avatar
Leo barselona
Saturday, 15.08.2015
00:13

losa partija Barse, ne treba trazit izgovore, vidicemo stace biti u revansu

avatar
Barça el honor
Saturday, 15.08.2015
00:12

Nisam znao da Bilbao ima ovoliko navijaca ovde :) Svaka cast,jesu razbili veceras.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
15:14

Ja sam od '97. Nema nas ovde puno, vecina ovih sad su Realovci :D

avatar
Barça el honor
Saturday, 15.08.2015
16:05

Meni su oni uvek bili gotivan klub najvise zbog istorije,tradicije i navijaca i zato sto samo Baski igraju.Jeste da nisu u Evropi imali vecih uspeha osim 2 finala Kup Uefa ali ih smatram velikim klubom.

avatar
Barca4ever
Saturday, 15.08.2015
00:10

Kao prvo cestitam igracima Bilba-a na osvojenom trofeju.Potpuno zasluzeno. Kao drugo ne mogu da verujem kako ih je Luis Enrike podcenio i izveo kombinovani sastav na teren. Ne mogu da verujem da je Adriano jos u Barsi ,on nije ni za Zvezdu a kamoli za Barsu.Enrike treba malo da razmisli o fudbalu jer je na poslednja 2 meca primio po 4 gola i mora da razmisli malo o tome da ukoliko vezni igraci dobiju bitku na sredini terena onda se pobedjuje a on je totalno oslabio sredinu jer je verovatno ocekivao da ce Mesi da resi mec i da ce on da naredja 4 igraca i da da gol ili da namesti nekom.Ocekivao je da Mesi bude i vezni i krilo i napadac i plejmejker.Rafinja obican trkac bez kreativnosti i mrzim kada on igra sredinu.Maskerano odavno nije vise za sredinu jer totalno lose povezuje igrace.Falio je Buskec.Sredina je bila potpuno odsecena od napada a odbrana katastrofa.Ne zna se ko je gori.Da li spori Adriano ili Alves ili Bartra ili Vermalen koji je vrlo malo bio bolji od ove trojice. Jedva cekam da istekne suspenzija da konacno mozemo da koristimo Turana i Vidala jer vidi se koliko nedostaje veliki Cavi. Roberto treba da se najuri iz kluba zajedno sa Bartrom i Adrianom a Ter Stegen da bude rezervni golman Barse tokom cele sezone da Bravo brani u svim takmicenjima jer mora malo da prestane da glumi Nojera jer Nojer je samo jedan.Mesi je danas bio najbolji u Barsi i njegova danasnja ocena po meni od 1 do 10 je jaka 3.

avatar
miki
Saturday, 15.08.2015
14:13

Mesi je bio i bek na utakmici... Nemam reci...

avatar
Dejan Marinkovic
Saturday, 15.08.2015
00:06

Enrike DOKTOR :) Ih sto volim sto nas ubise,bas zbog njega ...

avatar
Uncounquered
Saturday, 15.08.2015
17:16

Da se ne lazemo, najmanje je on zasluzan za trofeje :)...Nejmar, Mesi i Suarez su bili u zivotnoj formi.

avatar
Lord Bobinho10
Sunday, 16.08.2015
15:10

4-0 Sullivane!

avatar
Dejan Marinkovic
Sunday, 16.08.2015
00:36

Ja kao fan Barce to i kazem,Enrike je strucnjak kao sto sam i ja pored ovakvih igraca,proslu sezonu je imao srece sa tim rotacijama sto ne znaci da ce i ove. Glumi ludilo ...

avatar
Leo barselona
Saturday, 15.08.2015
18:24

upravu si, ovo je 2015.godina, u kojoj Barsa ima 3 trofeja a Real ni jedan,, pozzzz

avatar
Armin Barakovic
Saturday, 15.08.2015
00:06

luis enrike dobar trener....xexe....lako mu je sa triom fantastico al odbrana dno

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 15.08.2015
00:06

Bravo za Bilbao,apsolutno zasluzeno.

avatar
PakyCFC
Saturday, 15.08.2015
00:05

Auuuuuuuuuuuuuuuuu braćalaaaaaa

avatar
Jok3R
Saturday, 15.08.2015
00:04

Barsa bacena lavovima u sred Katedrale! Bravo Atletik!

avatar
real4ever
Saturday, 15.08.2015
00:04

Koja budala ubaci Dani Alveša u idelnu postavu LŠ. Tip je rupa neviđena. Tri gola je skrivio upravo on. Enrike se misli igrati, ponižavati protivnike i ubacivati dječuriju u važne utakmice. To je njihova La Masija, sve gori od gorega. Sergio Roberto, Bartra, Rafinja. Svaka čast baš bih volio da i protiv Reala izvede ovako šaren sastav. Malo su i dobili kako su zaslužili, pogotovo Pike poslije onakvih izjava. Večeras sigurno mu na um neće pasti nešto tako. Madriđani će sigurno mirnije spavati i čekati početak lige nego on.

avatar
Madridista
Saturday, 15.08.2015
00:01

Auuuu. Ne vjerujem, uopste nisam ni znao da se igra utakmica... Jel igrala najjaca postava Barselone? Stvarno sam se iznenadio, moram priznati pozitivno.

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
13:24

Igrali Ter Stegen, Alves, Bartra, Vermalen, Adriano, Maskerano, Rafinja, Roberto, Pedro. Mesi, Suarez.

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
15:42

A ne ja sam ti naveo ko je igrao, mislio sam da stvarno nisi znao ko igra za Barsu :D, Real je imao jacu klupu i prosle sezone, i u pravu si jeste vazan faktor juce si mogao pogledati, igrali jesu Suarez i Mesi ali dzabe kad je Mesi morao igrati i veznog igraca i napadaca i krilo pa cak u nekim situacijama i beka.

avatar
Madridista
Saturday, 15.08.2015
13:48

A pa imali ste napad makar da date gol. Priznao ti to ili ne, Real ima dosta jacu klupu od vas, sto bi mogao da bude vazan faktor ove sezone.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 15.08.2015
00:00

jeste da ima i revans ali prvo da cestitam bilbau na osvojenom super kupu spanije razbili su barsu...onda da se smejem barsi hahaahahah...dani alves smesan bek dok ter stegen misli da je nojer pa moze da izvodi isto sto i on ali ne moze jer neko ima talenat a neko nema nikad ter stegen nece biti kao nojer tesko i da ce za reprezentaciju biti prvi golman pored bernda lena

avatar
Dejan Marinkovic
Saturday, 15.08.2015
12:08

Dejan Stankovic ...

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
13:25

Inace Al-Ahli vise nije najtrofejniji, promeni sada u Barcelona najtrofejniji na svetu!

avatar
The Best (I\'m back)
Saturday, 15.08.2015
00:00

Bravo Enrike! Znaci covek ide na najteze gostovanje u Spaniji ide sa odbranom koju mu cine Bartra najgori stoper u istoriji Barse i Vermalen covek koji 2 godine nije fudbali pipnuo...svaka cast to samo Enrike mozenVezni red Rafinja i Sergi Roberto, likovi su za 3 ligu majke mi...nemamo zamene za za Iniestu i Rakitica, jos ako Pedro ode...Nedaj boze da se povredi neko iz startne postave...ali drago mi je sto se ovo desilo, da Lord Enrike konacno prestane sa tom njegovom j....m rotacijom!nInace PL je najjaca liga na svetu Svonsi 9 u PL je jaci od Atletica 9 u Spaniji :) Ma da upravu ste vi fanovi PL, Svonsi bi tukao Barsu 4:0

avatar
Barça el honor
Friday, 14.08.2015
23:59

Katastrofalna igra Barsa...ponovo ti problemi sa branjenjem prekida i centarsuta. Ne moze biti opravdanje sto nisu kompletni,istina Bilbao sve sto je sutnuo uslo je u gol,ali veoma losa utakmica Barse. Ali ako treba ispucati neke lose partije neka to bude sad,valjda ce se analizirati sve i kad pocne prvenstvo mislim da ce doci sve na svoje. Nije bitno da li je 4-0 ili 3-0 nego u pristupu. Bilbao mnogo motivisan zasluzeno su pobedili.

avatar
Kevin Ronaldo R9
Friday, 14.08.2015
23:58

Barselona ima jak napad ali Ljudi odbrana je tropa znaci katastrofa na zadnje 2 utakmice 8 golova su primili...

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 15.08.2015
00:03
avatar
Vladan Rajcic-Koja
Saturday, 15.08.2015
00:05

Pa videcemo da li ce biti tako kada igraju pozadi Pike i Maskerano u prvom kolu primere. Vermalen i Bartra nisu ni uigrani ,a ni u planu za prve stopere..

avatar
Đorđe Dangubić
Friday, 14.08.2015
23:56
avatar
Mr.Gost
Friday, 14.08.2015
23:56

SIMKE jesi možda ovaj film? Kakva je moćna barsa bila?

avatar
The Best (I\'m back)
Saturday, 15.08.2015
00:14

Najbolji kluba na svetu samo sto im je tanka klupa!

avatar
Leo barselona
Saturday, 15.08.2015
00:14

barsa 5-0 real, pozzz

avatar
violafan
Friday, 14.08.2015
23:54

8 golova u 2 meča je primila Barsa. Sve više sumnjam u sposobnosti Luisa Enrikea...

avatar
Pope el Berraco
Saturday, 15.08.2015
00:16

Bartra nije za fudbal a kamoli da igra stopera kakav bre talenat pogubljen pojma nema.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 15.08.2015
02:17

A za sta je on kriv samo mi to reci?

avatar
Boixos_Nois
Friday, 14.08.2015
23:52

Težak poraz ali nema veze. Bolje i što se sad desilo ako je već moralo nego da se to desi u ligi kada budu opet igrali za nekoliko dana. A u uzvratu superkupa neka bude šta bude

avatar
The Best (I\'m back)
Saturday, 15.08.2015
00:18

Ej al pazi ovo, prvo kolo Bilbao gostovanje, 3 kolo Atletco gostovanje...a real sve lake utakmice...sve me potseca na sezonu 2011-2012 kad su real nenormalno gurale sudije zato sto prethodno 4 godine nije uzeo titulu!nOcekujem 15 penala u ligi za real minimum :)

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
18:02

Spremite izgovore i za Ligu, Lav na Katedrali ne da plen ;)

avatar
Uncounquered
Saturday, 15.08.2015
17:20

15 u prvom delu sezone zelimo, ne u celoj, malo je to :D

avatar
Madridista
Saturday, 15.08.2015
13:55

Hahahahah, pa i Real ce igrati protiv tih klubova, a jel se secas kako su vas sudije gurale? Nema to veze nek bude i 50 ako su pravedno sudjeni. Vi ako izgubite na startu bodove protiv tih, mi mozemo kasnije, seti se prosle sezone kako je Real dominirao pa onda veliki pad.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 15.08.2015
03:18

Polako nemora ovo nista da znaci, Barselona je najjaci klub na svijetu sve cinjenice idu na to da prime jos 800 komada ljudi su sve osvojili sto se dalo i moglo osvojiti. Treba sada ispasti licemjer pa davati velike kritike na ovaj poraz, kad tad ali pazite kad tad ce Bilbao da primi peticu od Barse zbog ovoga,sve krivice idu na Enrikea, 4 standradna igraca nisu igrali, a najgore je povreda Albe i bolest koja je okupirala Nejmara... Sve najbolje u revansu :D

avatar
zeks
Friday, 14.08.2015
23:52

E moj Enrike.Dosao si na San Mames i sredinu ti igraju Maskerano-Roberto-Rafinja.Odbranu ne vredi komentarisati,8primljenih golova u dva meca.Covek umislio da igra sa Elceom ili Levanteom pa odmara 4standaradna igraca a jos povredjeni Alba i Nejmar.Ovo ponizenje je iskljucivo njegova krivica.Nista od 6trofeja ove sezone...

avatar
ACACHELSEA
Saturday, 15.08.2015
00:20

Pa sad najbolje da svake sezone osvojite 6 sezona.Bolje sada poraz nego u sampionatu.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 15.08.2015
15:22

Docete nam i u prvenstvu :D... Znas da vas volimo na Mamesu hehe

avatar
Barça el honor
Saturday, 15.08.2015
14:22

Hteo si reci 6 trofeja :) Slazem se ne treba biti nezahvalan, ne moze se osvojiti svaki trofej sad. Naravno da je sad bolji poraz nego u prvenstvu, ipak su to 3 boda na najtezem gostovanju a ta 3 boda mogu i da odluce prvenstvo na kraju.

avatar
zeks
Saturday, 15.08.2015
12:19

Bolje je sad poraz,to je sigurno.Ovaj kup je najmanje bitan trofej.Kad krene liga morace mnogo bolje.

avatar
Saturday, 15.08.2015
02:22

E moj ti pa normalno je da izmjeni ekipu. Igrali u Gruziji, putovanje, bez odmora gotovo, plus utakmica od 120 minuta protiv Sevilje.

avatar
El Capitan
Friday, 14.08.2015
23:52

Šta bi ovo? Aduriz majstor,koliko puta je znao i Real da izrešeta da l' golom da l' pasom..Svaka čast Bilbau,drago mi je zbog ove pobjede najviše zbog Pikea iako nije igrao jer život vraća brzo i ekspresno,pogotovo kompleksašima kao što je i sam.

avatar
LuisSuarezFB
Saturday, 15.08.2015
00:02

Vau, vraca jednim trofejom koji je u najmanju ruku nebitan.. Zato on dize pehare non stop i to vas izludjuje...

avatar
Lord Bobinho10
Sunday, 16.08.2015
15:11

A da je osvojila likovao bi tipican Barsin fan.

avatar
El Capitan
Saturday, 15.08.2015
12:29

Ne izludjuje me uopšte,a uostalom nije uradio ništa posebno kako bi se vratilo velikim trofejima,ovo je sasvim dovoljno za njegovu aroganciju.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 15.08.2015
00:07

Nemoj se prerano radovati,da ti se ne obije o glavu....Bilbao nije Bajern pa da Barsa ne moze nadoknaditi,iako je visok rezultat.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 14.08.2015
23:51

Barsa losa i umorna,Bilbao odlican....Jedva cekam revanas,jer sve je moguce...Barsa ce zestoko napadati.

avatar
Leo barselona
Saturday, 15.08.2015
00:15

dzaba se nadaju fanovi reala, kad ce u revansu bit 5-0 za barsu

avatar
necaaa
Saturday, 15.08.2015
00:21
avatar
barça mes que un clu
Friday, 14.08.2015
23:51

Mogu samo da kazem da Enrike treba da sedne i da poprica sam sa sobom. Bartra, Roberto, Adriano itd ne na klupu, nego na tribine. Maskerano koliko god da je dobar nije za ovu Barsu, sem da igra u odbrani.

avatar
Leo barselona
Saturday, 15.08.2015
00:16

aaaaaauauuu al ga brate pretjera, a kad je barsa osvojila sve Enrike ti bio dobar, desava se

avatar
StormyLBZ
Saturday, 15.08.2015
00:28

Ter Stegen mora da se pogleda u ogledalo da vidi da on nije Nojer. Bezvezan 1 gol i glavni krivac.

avatar
ManchesterUnited
Friday, 14.08.2015
23:49

Ovo se nije ocekivalo

avatar
Don Carlo
Friday, 14.08.2015
23:49

auuu, nije pomogao ni talentovani deda

avatar
Leo barselona
Saturday, 15.08.2015
00:16

barsa 5-0 real pozzz

avatar
Lord Bobinho10
Sunday, 16.08.2015
15:12
avatar
Uncounquered
Saturday, 15.08.2015
17:22

2015 godina, pozz