Bila bi to ludnica, "Loko" Bijelsa stiže u PL!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.02.2019.
12:00
Izvor: Sportske.net

Argentinac na radaru bogatog kluba iz elitnog ranga.

Leeds United Twitter
Leeds United Twitter

Povezane vesti

Marselo Bjelsa je letos stigao na Ostrvo, preuzeo je Lids junajted i još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih stručnjaka u današnjem fudbalu.

Ekipa sa "Eland Rouda" je na vrhu Čempionšipa, nalaze se u dobroj poziciji da ostvare povratak u elitni rang, sve to naravno zaslugom sjajnog 63-godišnjeg stručnjaka.

Podigla se i velika prašina zbog argentinskog stručnjaka nedavno, kada je njegov "špijun" uhvaćen na treningu Derbija, uoči duela ove dve ekipe u Čempionšipu.

Nakon toga se Bjelsa izvinio Frenku Lampardu, ali je i priznao da je špijunirao sve rivale sa kojima se sastao u Engleskoj.

Pokrenuta je istraga, videćemo da li će Argentinac i Lids doživeti neke posledice, ali kako stoje stvari, Bjelsa bi mogao i da promeni sredinu narednog leta.

Naime, za njegove usluge zainteresovan je Everton.

"Karamele" iz godine u godinu ulažu velike svote novca u igrački kadar, samo letos su doveli tri pojačanja iz Barselone, ali rezultata i dalje nema, ni novi trener Marko Silva nije ispunio očekivanja ambiciozne uprave.

Nakon jučerašnjeg poraza od Votforda bi ekipa sa "Gudisona" mogla da padne i u donji deo tabele, pa je sve više spekulacija da bi Portugalac mogao da dobije otkaz.

Ipak, treba očekivati da bivši trener Hala i Votforda ostane na klupi kluba iz Liverpula do kraja sezone, ali ne i duže od toga, a uprava Evertona upravo Bjelsu vidi kao njegovog naslednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 10.02.2019
20:11

Bijelsu obožavam ali iako sam navijač Junajteda da mogu kako, sugerisao bih blentavom Romanu da ovog čovjeka dovede na klupu..

avatar
Marcos Alonso
Monday, 11.02.2019
16:55

Taj je gori cak i od Sarija

avatar
xman
Sunday, 10.02.2019
15:08

Bjelsa sigurno od ljeta dolazi u PL, ali na klupi Lidsa