Bijelsino pravo "letnje" pojačanje, oboriće rekord Dinama, čekaju se "bomba" iz Serije A, prvak sveta i Portugalac!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.09.2020.
16:39
Izvor: Sportske.net

Lids bi mogao da ima prelazni rok iz snova.

EPA-EFE/STRINGER
EPA-EFE/STRINGER

Povezane vesti

Već su stigla dva velika pojačanja na "Eland roud" u španskom reprezentativcu Rodrigu Morenu i nemačkom internacionalcu Robinu Kohu.

Ali, jasno je da je to samo početak.

Kako javlja Đanluka Di Marcio, na pragu kluba je još jedno pojačanje, holandski internacionalac Krisensio Samervil.

U pitanju je 18-godišnji krilni fudbaler Fejenorda, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u ekipi ADO Den Haga, koja je ispala u Erediviziju.



Lidsu se otvorio put i ka talentovanom štoperu zagrebačkog Dinama Jošku Gvardiolu, kako je Lajpcig navodno odustao od želje da ga angažuje.

Gvardiol igra na poziciji štopera, može da se snađe i kao levi bek, skrenuo je pažnju brojnih timova, ali Lids je trenutno prvi favorit za njegov potpis.

Dinamo za njegove usluge traži rekord kluba, 25 miliona evra, videćemo da li će im povratnik u PL izaći u susret.

Veliko pojačanje mogli bi da stigne iz Serije A, u pitanju je argentinski reprezentativac Rodrigo De Paul, svojevremeno velika želja Intera.

Fudbaler Udinezea je takođe jako blizu prelaska na "Eland Roud" javljaju engleski mediji, Lids je spreman da plati do 35 miliona za njegove usluge, očekuje se da se uskoro dogovore sa "Zebrama".

Baner

Nije tajna da Bijelsa želi i Julijana Drakslera iz Pari sen Žermena, za Nemca nema mesta na "Parku prinčeva", ističe mu ugovor na kraju nastupajuće sezone, mogao bi da predstavlja još jedno ogromno pojačanje iz Lids junajted.

I za kraj, pojavila se informacija da bi mogli da pokvare planove Vulverhemptonu, jer žele portugalskog vezistu Žoaa Palinju.

Visokog zadnjeg veznog žele i "Vukovi", ali sada se u priču uključio i Lids, Palinja je imao jako dobru sezonu u dresu Brage, gde je nastupao kao pozajmljeni igrač Sportinga.

Sastav iz Lisabona je spreman da ga proda za oko 15 miliona evra, sam fudbaler je odbio ponudu moskovskog CSKA, želi u englesku Premijer ligu.

Dakle, Rodrigo, Koh, potom Samervil, Gvardiol, De Paul, Draksler i Palinja, bio bi to zaista paklen prelazni rok, podsetimo da će Džek Herison ostati još godinu dana na pozajmici iz Mančester sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke