BiH - Prosinečki objavio prvi spisak, računa na igrače od Filadelfije do Azerbejdžana

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.01.2018.
14:14
Izvor: Sportske.net

Robert Prosinečki će vrlo brzo debitovati na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Kao što znate, posle okončanja saradnje sa Fudbalskim savezom Azerbejdžana, čiji je nacionalni tim vodio u proteklom kvalifikacionom ciklusu, Robert Prosinečki je pre nekoliko dana preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

U novoj ulozi debitovaće već krajem ovog meseca, kada će selekcija BiH u prijateljskim mečevima odmeriti snage sa reprezentacijama SAD i Meksika.

Za ove utakmice Prosinečki je objavio širi spisak igrača, a s obzirom da se mečevi neće igrati u terminu FIFA, nije mogao da računa na sve najbolje igrače.

Na spisku se nalaze sledeći fudbaleri: Kenan Pirić (Zrinjski), Ibrahim Šehić (Karabag, Azerbejdžan), Nemanja Trkulja (Borac), Darko Todorović (Sloboda), Srđan Stanić (Zrinjski), Daniel Graovac (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Almir Bekić (Sarajevo), Muhamed Bešić (Everton, Engleska), Besim Šerbečić (Radnik), Elvis Sarić (Sarajevo), Dino Beširević (Radnik), Zoran Kvržić (Rijeka, Hrvatska), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Goran Zakarić (Željezničar), Ognjen Todorović (Zrinjski), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Luka Menalo (Široki Brijeg), Amer Ordagić (SK Bran, Norveška), Elvir Koljić (Krupa), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Jasmin Mešanović (Maribor, Slovenija), Mersudin Ahmetović (Sarajevo), Adnan Šećerović (Mladost DK), Haris Medunjanin (Filadelfija Union, SAD), Tomislav Tomić (Olimpija, Slovenija), Toni Šunjić (Dinamo Moskva, Rusija).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
boris96pfk
Wednesday, 10.01.2018
15:47

Ono sto upada u oko je konacno da na spisku nisu samo Ahmed, Muhamed i kompanija vec i Marko, Jovan, Josip itd. Bravo Roberte

avatar
Rifresh
Wednesday, 10.01.2018
16:33

haha jes kad bi na jabuci rodile kruske :)
ako je i bio razlog sto nema srbina ili hrvata to je zato sto su se isti iako rodjeni u BiH odlucivali za reprezentaciju Srbije iili Hrvatske.
i ovi sad sto su na spisku nije neka kvaliteta

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 10.01.2018
18:44

Kakvom se analizom ti bavis...strasno. Kontam da ti je 96 godiste...i je li moguce da se omladina i dalje zamlacuje tim stvarima, na ovim porostorima?

avatar
Rifresh
Wednesday, 10.01.2018
17:29

sve ok samo da nije samo muhamed besic : jejje

avatar
Long beck
Wednesday, 10.01.2018
17:12

To jest svaki hrvat ili srbin rodjen u bih a da ista valja otisao je da igra za hrvatsku ili srbiju,i zato se i netreba cudit sto su im u reprezentaciji vecina ahmed i muhamed

avatar
Che Wolfasin
Wednesday, 10.01.2018
15:31

Nešto mi je ostalo u pamćenju kada se pričalo da bi mogao da preuzme Srbiju da je rekao da mu nije ni na kraj pameti da vodi klubove i reprezentacije sa ovih prostora. Šta se to promenilo Roberte?