BiH bruji o skandalu, a novi selektor stiže iz Italije?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.11.2020.
11:47
Izvor: Sportske.net, avaz.ba

Burna dešavanja u selekciji Bosne i Hercegovine posle sinoćnjeg poraza od Italije?

EPA/TORRECILLA
EPA/TORRECILLA

Povezane vesti

''Zmajevi'' su sinoć na Grbavici poraženi od Italije rezultatom 2:0 i takmičenje u Lugi A završili sa dva remija i četiri poraza, na poslednjem mestu u svojoj grupi, pa će u narednom ciklusu ovog takmičenja igrati u nižem rangu, Ligi B.

Već je izvesna promena na klupi, Dušan Bajević je završio svoju neuspešnu misiju, a u tamošnjim medijima se ističe da odlazi ''najgori stručni štab u istoriji BiH'', bez ijedne pobede.

Sarajevski ''Avaz'' već otkriva i ime potencijalnog Bajevićevog naslednika, a to bi prema njihovim saznanjima trebalo da bude Marko Simone, nekadašnji fudbaler Milana, PSG-a, Monaka... i reprezentativac Italije.

SImone danas ima 51 godinu, poslednji trenerski angažman imao je u marokanskom Šababu Mohemediji prošle godine. Ranije je radio i u Lozani, kao i u pojedinim francuskim klubovima i Tunisu.

Ipak, ne očekuje se da zvanična promocija novog selektora bude pre 7. decembra, kada će biti održan žreb kvalifikacionih grupa za plasman na Svetsko prvenstvo.

Odlazak Bajevića prate i priče o skandaloznom sukobu sa Zvjezdanom Misimovićem, tamošnji mediji prenose da je u pitanju bio fizički sukob, ali na konferenciji za medije Bajević je negirao takve navode.

 "Ništa se nije desilo, razgovarali smo samo...", konstatovao je Bajević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke