Big Sem "parkirao autobus", Čelsi će morati da se zadovolji bodom sa "Gudisona"

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.12.2017.
15:24
Izvor: Sportske.net

U okviru 19. kola Premijer lige, Everton je ugostio Čelsi.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Duel Evertona i Čelsija okončan je bez pobednika, najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Olardajs je od starta jasno pokazao da mu je cilj da od "Plavaca" ne primi gol, Čelsi je držao loptu u nogama, ali je raspoloženi Pikford imao snažan bedem ispred sebe.

"Plavci" su u prvih 45 minuta najviše pretili preko Pedra i Vilijana, ali Španac i Brazilac nisu uspeli da pošalju loptu u mrežu domaćina.

U nastavku, Olardajs na samom startu pravi dve izmene, van terena je poslao Leonon i Toma Dejvisa, a u igru je uveo Sandra i Ešlija Vilijamsa.

Već u 47. minutu, Čelsi ponovo preti, ovoga puta se u dobroj situaciji našao Markos Alonso, ali je Pikford uspeo da ukroti njegov udarac.

Pretio je potom i Vilijan, ali je bio neprecizan da bi Big Sem zbog povrede Gaja već u 51. minutu morao da izvrši i poslednju izmenu, na teren je poslao mladog Banažima.

Nastavio je Čelsi da pritiska protivnika, pokušao je Konte uvođenjem Fabregasa umesto Pedra da promeni situacju, prodrmao je Španac redove "Plavaca", ali se odbrana "Karamela" nije dala.

Nastavili su da prete fudbaleri Čelsija preko Vilijana, Fabregasa i Azara, uveo je potom i Batšuajia u igru Italijan, ali ništa nije urodilo plodom.

U samoj završnici kratku inicijativu imali su domaći fudbaleri, Sigurdson je iz dva prekida uputio odlične centaršuteve, ali Kurtoa nije imao posla, iako je Majkl Kin posle kornera bio u dobroj poziciji.

Na kraju nije bilo golova, Sem Olardajs je ostao neporažen na klupi Evertona.

"Plavci" ostaju treći sa 39 osvojenih bodova, dok je Everton na devetom mestu sa 13 bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jack wilshere
Saturday, 23.12.2017
16:48

Pošto juce Carina za onakav mec kaze da je cirkus, volio bih samo da definise ovo danas.. Jel ovo smisao fudbala, takticka genijalnost, nadigravanje, sta li je ovo? Nadam se da ce se udostojiti da pojasni..

avatar
NikolaP
Saturday, 23.12.2017
16:44

Katastrofa Celsija.Pod hitno dovesti ovanzifnog veznog i jos jednog napadaca, ovo je besmisleno gledati vise.

avatar
Rikardo Roča
Saturday, 23.12.2017
16:35

Ljudi pa jedino Liverpul ,City i mozda Arsenal ne igraju se konduktera. I zato je milina gledat te utakmice. Ali zato kad na terenu u nekim trenucima bude po 6,7 DMF,onda to nije PL,već serija A. Zato te bunkeraše treba poslat u seruju A. A PL zaslužuje jurnjavu po terenu,sanse na sve strane.pozz

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 23.12.2017
16:28

Zamislite ekipu koja ne mora da brine o svom golu i ima neograničen broj prilika na protivnickoj polovini protiv decice i ne naprave apsolutno nista, to se ananas dogodilo za one koji nisu gledali, bez ikakvog hejta Plavci ali kreativnost nula.

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 23.12.2017
16:27