Big Sem o Saneu: "Pep pokazuje ko je glavni!"

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.09.2018.
14:48
Izvor: Sportske.net

Mnogi se pitaju šta se događa sa bivšim igračem Šalkea.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Mladi nemački igrač, Liroj Sane je propustio Mundijal jer ga Joakim Lev nije uvrstio u sastav koji je putovao u Rusiju, ali Nemac je sada u problemu i kada je klub u pitanju.

Na poslednjem meču Nemac nije bio ni u protokolu. Vrlo čudno jer je on jedini pored Mareza koji je odmoran jer nije imao obaveze na Mundijalu, a na početku sezone nije dobijao previše minuta iako se očekivalo da će mu biti zacementirano mesto u startnih 11.

"Ne razumem, mora da postoji neki problem. Ne problem sa njegovim fudbalskim talentom, tu nema sumnje, nego se nešto dogodilo između njega i Gvardiole."

"On nije bio u Rusiji, Rahim Sterling jeste i nakon samo jedne nedelje treninga on je u startnoj postavi protiv Arsenala a Nemac nije, već tad mi se učinilo da nešto nije u redu. Još kada vidite da protiv Njukasla nije bio u protokolu, to sigurno znači da nešto nije u redu na relaciji Sane - Pep", rekao je Big Sem.

"Ovo takođe pokazuje snagu menadžera, verovatno baš suprotno od onoga što se događa u Junajtedu sa Pogbom. Pep pokazuje svoju moć i to da je on menadžer i da on postavlja pravila", dodao je prošlogodišnji menadžer Evertona.

Sane

Dvadesetdvogodišnji Sane prolazi kroz vrlo težak period, ali valjda će mu to što je ponovo na spisku nemačke reprezentacije pomoći da to prevaziđe. Takođe, Toni Kros mu je porušio da mora da poradi na borbenosti jer ponekad izgleda kao da mu nije bitno da li će njegov tim pobediti ili izgubiti.

Sane je prošle godine proglačen za najboljeg mladog igrača u Premijer ligi, a uspeo je da postigne 14 golova i 19 asistencija za Mančester siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 07.09.2018
21:40

Lepo poredjenje, ko ce da igra umesto Pogbe ? Herrera/Fellaini ... Igraci za sredinu tabele... Mahrez,Sane,Sterling pa to su sve klasa do klase.

avatar
Апис
Friday, 07.09.2018
17:23

Врло лако овај може да оде на зиму. Пепу је битан баланс унутар тима (можда чак и испред индивидуалних фудбалских квалитета). Иначе, у свом стручном штабу има цео тим психолога који раде на томе. Када му неко нарушава тај баланс, ако не успе да га ,,врати", тај играч бива склоњен из екипе. Деко, Роналдињо, Ето, Ибрахимовић, Јаја Туре... па сада овај Сане.

avatar
Brazilero11
Sunday, 09.09.2018
04:06

On je znao da je Mesi previse dobar igrac da bi mogao i njega da skloni, (bilo je prica da je zabranio Pepsi da se pije u klubu a Mesi je to namjerno radio) zato je i otisao iz Barselone.

avatar
Luka Toni
Friday, 07.09.2018
17:15

Pa i kad ga skloni ima odlicne rezerve,a pogbu skloni nemas boljeg trenutno

avatar
riquelme
Friday, 07.09.2018
16:48

Ajde covece ne pricaj! Pa da Zoze ima samo 3 u vezi racunajuci Pogbu u to troje kao sto ih ima Siti 5 leteo bi mu iz ekipe kao F117. Lako je biti smeker kada imas Silvu 1, Silvu 2, Sterlinga, Mareza, Sanea i 2 niska i brza spica. Da ima samo 3 od ovih 5 prvih ne bi ga sutnuo nikada. Ne branim Murinja, ima kikseve ili kako god to neko naziva ali doticni ziheras moze samo da se folira kada ima 2,5 tima. Svaka cast za ono sa Barsom ali tu je jedini potez bio zahvaliti se Ronaldinju. Ostalo su sve isto uradili i Enrike i Martino. Dokaz su i Bajern i Siti da ne mozes da napravis Barsu 2 bez Cavija i Inijeste koji imaju po 27-28 godina. ZIHERAS! Kada ne uzme LS sa Sitijem naredne 2 godine onda na red dolazi u tom trenutku koja god to bila reprezentacija sa najaca 3 igraca od 10 na svetu. Znaci Francuska ili Belgija. Zivi bili pa videli!

avatar
Brazilero11
Sunday, 09.09.2018
04:04

Pa ko brani doticnom da kupuje igrace? Pep s razlogom i planski kupuje kako u Bajernu tako u Sitiju, da za svakog igraca ima dobru zamjenu sto bi trebalo svaki trener da ima u planu. Kod njega svaki igrac ima minutazu. Zahvaliti se Ronaldinju? Pa on je promovisao Buskeca, jednog od najvaznijih igraca za sve Barsine trofeje, balans izmedju odbrane, napada, posjeda svega.

avatar
Brazilero11
Monday, 10.09.2018
15:58

Uprava mu brani? Kako da privoli Varana da dodje iz prelijepog Madrida (najveceg kluba na svijetu) u Mancester gdje ce osvojit nesto ko zna kad. Kros ista prica, Megvajera da je stvarno htjeo doveo bi. Alderverelda plati pa nosi. Cavi je te godine htjeo da ide u Bajern, zbog Gvardiole je ostao. Taj sistem sto je Krojf uveo je bio prije 30 godina, nije Pep izmislio toplu vodu ja ne kazem to, ali ga je tada Pep doveo do savrsenstva, jer ako mislis da se fudbal nije mijenjao zadnjih 30 godina nemamo sto da pricamo. Eto mu je smetao i odmah je otisao, Ibrahimovica nije htio on nego uprava kao odgovor na galaktikose Reala, on je htjeo Vilju i Silvu u paketu. On je zapalio zbog pritiska koji je bio konstantan na njemu i zbog toga sto nije vise mogao da bude glavni i skloni nekog iz ekipe. Primjer je Mesi koji je tada mislio da mu niko ne moze nista pa je radio sve sto je on zabranjivao. Kako ostati u ekipi gdje ti najbolji igrac to radi? Da ga stavis na klupu sto bi bilo? Uostalom zasto ga jedna velika, sredjena, gdje se tacno zna ko sto radi ekipa poput Bajerna trazila? I nije dosao u Bajern kad su oni sve osvojili, on je ugovor potpisao u januar te godine kad se nije znalo da ce osvojiti sve. Jos je Bajern nudio novi ugovor njemu a on je odbio. Otkad je Pep otisao Barselona se raspala, sto ja pricam kao njen navijac jer pratim. Nama se igra svodila na raspolozenje Mesija i Nejmara i inspiraciju Suareza. Nije bilo taktike niti koncepcije kako da funkcionise vezni red nego je Mesi bio svudje. Uostalom covjeka je trazio svaki klub iz PL kad je napustao Bajern.

avatar
riquelme
Sunday, 09.09.2018
11:47

Brani mu uprava, ne kazem ima defanzivni stil ali svi su se smejali kada je rekao da mu treba stoper a ono sada duva promaja. Trazio je Krosa, Varana, Megvajera, Aldervila, Pogbu je cimao da se vrati ranije da se uigraju sta je vise trebalo. Razlika je sto Ameri ne izvuku malo nafte i sibnu na racun. Pogotovo sta bilio da rade MU je i dalje najveci brend i donosi pare i kao drugi i kao sampion i kao cetvrti. Kada sam rekao zahvaliti se Ronaldinju mislio sam da je to dobar potez sto ga je posle godinu dana mentorskog rada sa Mesijem prodao posto je poceo da pada i stizale su ga godine i poznato ponasanje vecine Brazilaca. Sto se tice igre o kojoj pricas to je promovisao Krojf a ne Pep. Promovisao je on i Pikea a ostale je jos Antic uveo u prvi tim koji je stasao. A da je Buskts jedan od najvaznijih jeste isto koliko i Valdez. Majstor nista sporno, bio bi i bez njega kao i Cavi i Inijesta sto su. Zna se ko je zasluzan... Pujol, Alves, Cavi i Inijesta, pa onda redom su igrali i menjani za nove igrace. Ronaldinjo, Anri, Vilja, Mesi, onda Mesi ostaje pa idu Eto, Alba, Suarez, Alkantara, Rakitic, Ibrahimovic, Suarez itd. Nema tu mnogo Pepa. Zapalio je u zenitu jer je znao da za Cavija i Inijestu nema zamena. Ako ga sam Mesi nije oterao posto je to isto verovatno posto ne bi bio prvi ni poslednji koga je pedalirao. Sto se vidi da ne moze da napravi ni u Bajernu ni u Sitiju. Naravno mislim na LS, za Bundes ligu ne bih to osvaja Bajern bez menadzera za PL svaka cast ali ako te sacekaju oni marsovci a ti puknes samo za golmane 100 a dodatno minimum jos 500-600, gde je Sanea dobio po starom koeficijentu za 40 a bio bi 100 ali i za to svaka cast opet poenta je ko ga je vec cekao u ekipi, pa najbolje da ne osvojis PL. Dok ne uzme sa drugim klubom LS nista od te njegove "nauke".

avatar
ProudKnight
Friday, 07.09.2018
16:45

Tako i treba da bude. Makar taj fudbaler bio Mesi, trener treba da bude glavni, ali on sam po sebi mora da ima autoritet, znanje i vještine da sve zamisli predoči na pravi način i da njegov sistem bude učinkovit. Onda mu nema ko šta zamjeriti. Murinjo, nema igru, rezultati i nisu baš zavidni, a klub ima ozbiljne ambicije i nezadovoljne fudbalere. Onda to jače odzvanja u javnosti, a u drugom dijelu Mančestera je drukčija priča u svakom pogledu i onda se ne prigovara ništa, dok su ti rezultati. Da kola krenu nizbrdo, vidjeli bi kako bi novinari pritiskali Gvardiolu zbog ove situacije. Današnji fudbal ne trpi ništa i sve mora u datom trenutku da bude na očekivanom nivou. Ja navijam za Real od malih nogu i nagledao sam se takvih priča mnogo.