Biće neizvesno u Mančesteru, slavlje Spajića i Pavlovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.03.2017.
20:53
Izvor: Sportske.net

Zanimljive utakmice i najava zanimljivih revanš mečeva u okviru Lige Evrope - pobede Anderlehta i Kopenhagena, i remi Rostova i Mančester junajteda.

EPA
EPA

Povezane vesti

Veoma neizvesno u prvim utakmicama osmine finala Lige Evrope, Andreleht i Kopenhagen su slavili, dok su Rostov i Mančester junajted u međusobnom duelu odigrali bez pobednika.

U prva tri meča osmine finala Lige Evrope videli smo dosta uzbuđenja, a ono što se može zaključiti jeste da ćemo gledati dosta neizvesnosti u revanš mečevima.

Videli smo 6 golova u tri meča, dve pobede i jedan nerešen rezultat. Pa da krenemo redom...

Anderleht je uspeo da stigne do velike pobede protiv APOEL-a u gostima, a jedini gol na meču videli smo u 29. minutu kada je Bogdan Stanču na asistenciju Kipčiua sa desne strane uspeo da plasira loptu sa nekih 15 metara u suprotan ugao gola domaćina.

Domaći su se mučili da stignu i do šuta u okvir gola, a kamoli do gola, pa je Anderleht slavio poptuno zasluženo u prvoj utakmici ovog dvomeča.

Uroš Spajić je odigrao čitav meč u dresu Anderlehta, dok Obradović nije ulazio.

Veoma zanimljivo je bilo u meču Kopenhagena i Ajaksa, a slavili su domaći sa 2:1.

Falk je već u prvom minutu doveo domaće u prednost nakon sjajne akcije i fenomenalne asistencije Kvista, da bi u 32. minutu izjednačio jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi u ovom trenutku, Kasper Dolberg.

Klasen ga je uposlio sa desne strane, da bi Dolberg uspeo volej udarcem sa nekoliko metara da savlada golmana Kopenhagena.

Ipak, domaćin stiže do pobede u prvom meču preko Kornelijusa koji glavom nakon dodavanja Ankersena uspeva da savlada golmana gostiju.

Aleksandar Pavlović je igrao danas i to od 69. minuta meča.

Najpraćeniji meč Lige Evrope od ovih koji su počeli od 19 časova jeste gostovanje Mančester junajteda u Rostovu.

Gosti su došli do povoljnijeg rezultata u odnosu na domaćina, pošto je bilo 1:1.

Gledali smo jednu izjednačenu utakmicu, bilo je prilika na obe strane, a Mančester junajted je prvi stigao do gola i to preko Henrika Mihtarijana. Zlatan Ibrahimović ga je proigrao, Jermeninu nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu.

Ipak, domaći stižu do izjednačenja u 53. minutu utakmice i to preko Bukarova. Kalačev je uputio jednu dugu loptu, Bukarov ju je primio iza leđa odbrane Mančester junajteda i uspeo je da savlada Serhija Romera za konačnih 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

74 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chelseamacedonia
Friday, 10.03.2017
01:11

Vraca se golgota propale dinastije.....

avatar
Steffi
Friday, 10.03.2017
00:47

Napunice ih Junajted kuci.

avatar
Steffi
Friday, 10.03.2017
00:42

sta mi ucini ovo crni Junajtede?

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 10.03.2017
00:03

Junajted je bas mnogo pao, ovakve utakmice su nekada igrali rutinski a sad jad i tuga. A ima i ovih koji ih jos brane zaleci se na los teren. Iako imaju lovu ali ako ovako nastave, za 5-6 godina ce im se popularnost prepoloviti

avatar
Elliott Roger
Friday, 10.03.2017
01:07

Manitašu šta ti brineš zbog toga? Navijaj za svoj klubčić i uživaj u njegovim partijama.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 10.03.2017
15:16

ma evo ne mogu spavati od brige. Po tebi, niko ne bi trebao nista da kaze ako nije pozitivno ili uskladjeno sa tvojim misljenjem. A zanmoj klub, normalno da uzivam :)

avatar
Martial11
Thursday, 09.03.2017
23:26

Ocekivao sam ovakvu utakmicu, teren je bio u jakom losem stanju. Murinja je bilo strah da se ne povredi koji prvotimac, na kraju sve super prošlo. Bitno da smo dali taj jedan gol, mislim da ce na Old Trafordu dobit par komada.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 09.03.2017
22:52

Nisam gledao utakmicu no znao sam da ce sa Rostovom biti guravo na gostovanju. Ocekivao sam tesnu pobedu ili remi, svakako malo golova. Sve je na MU, nema alibija ako se ne izbaci Rostov. LE je realnija prica da se dodje do LS nego 4.mesto u Premijer ligi

avatar
Alister Krouli
Thursday, 09.03.2017
22:39

Ovo je klub. Mali Rostov je izbacio PSV, ANDERLEHT, AJAX, pobedio Bayern, bili su iza CSKA, a ispred Zenita, Spartaka... Mislio sam da je Manchester za veceras imao novu kolekciju dresova, zuta boja im nije tradicija. Na kraju su se branili. Vise je zasluzio Rostov da pobedi sa igracima od 500 iljada nego djavoli sa igracima od 30-40 pa do 120 miliona, sinovi moji. Za sta su oni dali pare. Jedino je steta sto je Rostov slab u gostima. Steta.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 09.03.2017
23:14

Kad si tako sve lijepo napisao dali si se zapitao zasto je jedan bajern izgubio eto necu mancester spominjati a taj isti bajern da 5 u gostima arsenalu i taj isti bajern je favorit za osvajanje LS ali si ti napisao da ga rostov pobjedio. Barselona bi izgubila od rostova iz prostog razloga sto je 90% lopta na zemlji i tika taka igra jel ti mislis da je moze na prasini,pjesku i grbama igrati tika taka. Iz istog razloga je i bajern izgubio jer ne mogu igrati svoju igru a to su dupli pasivi ubacivanja itd. Dali si se zapitao zasto je mata,marsijal na klupi pa na onom terenu tehnika ne vredi jer lopta nenormalno odskace i zastaje. Koliko je samo padova bili preko lopte ili se igraci nisu mogli zaustaviti pa kad padnu i pradina se podigne. Rostov je navikao na tom terenu pa i sam trener rostova daje izjavu junajtedu ce biti problem teren. Ni jedan vrhunski tehnicar niti vrhunski igrac ne moze doci do izrazaja na onom terenu ni messi nebi bolje kontroliso loptu. Prema tome ako je junajted u losoj formi par godina nije bajern jer oni redom gaze i dodze rostov ih pobjedi nije to do znanja vec do terena ili ti mislis da je rostov bolji od bajerna. Vidjet ces demoliranja na old.traf.kad se bude igralo po zemlji a ne po zraku kako se tamo igralo i gdje ce igrati mata-miki-marsijal a ne felaini-yang-blind. Misli da si skonto da to nema veze sa igrom vec sa terenom u rusiji koji je sve osim ne stadion pa bolji su stadioni u opstinskoj ligi nego ruski gdje je blato i prasina a trave nigdje.

avatar
Friday, 10.03.2017
01:08

dupli pas sa dzombom, previse razmazeni danasnji igraci. Jednosavno je igrati u savrsenimuslovima. Zato se i cene timovi koji nemaju sve pred sobom, koji igraju srcem i ostvar kakv takav rezultat. To nema veze sa tehnikama ili bilo cime, Uskoro ako ovako fudbal nastavi Rostov ce biti gledaniji od MArdida i Barse jer ce utakmice biti pravednije.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 10.03.2017
00:55

Pa ovi top igraci navikli na tepih i kad odu na njivu ne znaju da se sastave sa loptom,sto se tice pogbe imao bi jedno 15 asistencija minimum da nisu njegovi napadaci fulali nemoguce prije svih ibrahimovic i mata. Nijedan tim se nije proslavio u rusiji jer jednostavno tesko im se naviknut na sve uslove koji tamo vladaju. Sjecam se one generacije sa Wagnerom Lowe tada je csk bila prava ekipa i mogla je svima pomristi racune. Sto se tice rostova oni na tom terenu provode vreme treniraju itd znaju gdje je svaki busjen trave ako ga uopste ima:) tako da ti komentar ne stoji jer i sam Mou je poslao igrace na teren koji slabije igraju.dok ce u uzvratu biti u naj jacem sastavu nece felaini i yang igrati vec mata miki i marsijal i valensija kao i bai. Mou je taktiziro mata mu nebi bio koristan na terenu jer nemoze se uputit taj pas koji on radi. Marsijal takodze nemoze drbilati kao i rashword zato su bili na klupi. Posto je morala ici lopta po zraku onda je logicno da ti igra felaini blizu gola. Vidjet ces u uzvratu kakav je rostov ko tim i kako ce proci u gostima.

avatar
Steffi
Friday, 10.03.2017
00:45

Bas to ali zasto 2-x a ne X-2 bratee....

avatar
Alister Krouli
Friday, 10.03.2017
00:31

To sto si napisao za Bajern, odgovorio sam vec nekom ovde. Bajern je klub sa tradicijom, a Rostov? Bajern je Bajern. Drago mi je sto tako mali klubovi igraju srcem, a ne ovi naduvani sa parama. Sta je Pogba pokazao do sada u Man? Nista! Tesko da bi Barsa izgubila, zna se i zasto. Jel moze neko da se navikne na los zivot? Ne moze, pa tako je I Rostovu bilo tesko igrati na svom terenu, lakse od engleza ali nije ni njima lako. A sve vezano za teren, Rostov je mali klub, los im je teren, to je normalno. Normalno da je Man jaci, tolike pare bacili sramota da ih izbaci klub kojem je najskuplji igrac 10-15 miliona. Jel si video stadione od Spartaka, Rubina, Krasnodara i ovaj novi od Zenita? 90% bolji nego u ligama petice. NOVI SU. Nije ruska liga toliko razvijena kao engleska, nikad nece ni biti. Kakvi su stadioni u Italiji? Vecina su stari 30 godina. Pazi kad Milan i Inter dele stadion koji je koliko star? E, to je sramota. I ako mogu da biram pre bi gledao ovakve utakmice nego ona sinoc sto je bila. Ono je bruka za fudbal , koliko za sudije toliko i za PSG.

avatar
Bat
Thursday, 09.03.2017
22:28

igra tu i tamo..mislim da ce u revansu biti laka pobeda junajteda.. ipak je razlika u kvalitetu velika

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 09.03.2017
23:21

Tesko da oni mogu svatiti da igraci koji su tehnicki potkovani ne mogu igrati na onom stadionu.rostov igra tako samo bacaju loptu u 16 bunare tako su.i dali gol. Voli bi vidjeti barsu i tika taku na onom terenu kad su toliko.pametni.pojedini sto komentarisu. Pogba,miki pa i marsijal su vrhunski tehnicari ali jednostavno na onom terenu je nemoguce kontrolisati loptu vidjet cemo na odlicnom terenu kako ce igrat rostov kad lopta bude isla po zemlji a ne 90%po zraku.

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 09.03.2017
22:27

I Murinjo iskopirao Konteovu formaciju. Jao kako je nisko pao! Ovo je smesno. Postoji li neki tim koji nas ne kopira?

avatar
mrancic
Thursday, 09.03.2017
22:54

Svi vas kopirao.Ja shvatio večeras kada si ti objasnio.Hvala ekspertu.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 09.03.2017
23:18
avatar
Thursday, 09.03.2017
23:10

Sa veceranjom formacijom pokazao je jedno,da je opterecen sa Konteom i Celzijem.

avatar
Jerome Drake
Thursday, 09.03.2017
22:18

losa utakmica...nije se vala imalo sta videti sem moram da priznam dobre akcije kod golova a posebno Rostova.Junajted mora da menja nesto a ima bogami dosta igraca sa sumnjivim kvalitetom ruku na srce

avatar
Thursday, 09.03.2017
22:12

Murinjo vise nije trener,murinjo je beda koliko je jedan i nemocan poceo da igra sa 3 igraca pozadi kopira Kontea,e moj murinjo bedo....

avatar
mrancic
Thursday, 09.03.2017
22:57

Bedo,lakeju,trener koji je gormirao tim Čelzija i osvojio titulu.Daj bre otkači se.Bedu si sinoć gledao.Srsmotu od suđenja.Zbog takvih kao ti i sinoćne utakmice ne vredi više ni pratiti fudbal.

avatar
MANUTD
Thursday, 09.03.2017
23:20

Kapiram da se Konte ucio na Murinju, s obzirom na to da kad je Murinjo osvajao LS sa Portom, Konte se spremao za posao u Arezu.

avatar
RB Leipzig(baaack)
Thursday, 09.03.2017
22:09

Srecan remi Junajteda svima koji slave!

avatar
Barca4ever
Thursday, 09.03.2017
22:08

Mocni Englezi i engleski fudbal.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 09.03.2017
22:26
avatar
Barca4ever
Friday, 10.03.2017
00:42

Da.Sudije protiv Viljareala,sudije protiv Las Palmasa,sudije cak i u finalu LS i ofsajd kod gola.Sudije vam sude penale i kada vasi igraci gurnu saigrace u sesnaesterac.Platini vam namesta zreb grejuci malo kuglice.Sramota je navijati za Real.Drzavni propali projekat.

avatar
Luis Suarez1
Thursday, 09.03.2017
22:58
avatar
MANUTD
Thursday, 09.03.2017
22:37

Rostov je dobio Bajern Minhen kuci i to im je uvalio 3 komada. Inace Bajern Minhen ti je Nemacki klub, a Nemacka je sampion sveta u fudbalu. Mocni nemci i nemacki fudbal?

avatar
Elliott Roger
Thursday, 09.03.2017
22:01

Junajted je prsao odavno. Murinjo je odličan trener, ali on nije za Junajted. Kad bi Fergijev Junajted ovako igrao sa nižerazrednim klubovima nerešeno. Junajted neće biti u prva 4 u PL , a EL nema teorije da osvoje, u FA cupu ispadaju sad od Čelzija i to je to. Osim ovih bezvrednih Miki maus tacni što osvojišmo ništa drugo.

avatar
Barca4ever
Thursday, 09.03.2017
22:23

Bilo je godina kada Junajted nije prolazio grupnu fazu LS ili kada su ga španski timovi ponižavali u LE u vreme Fergusona.

avatar
Barca4ever
Friday, 10.03.2017
14:43

Barsinom dominacijom doslo je i dominacije Spanije u fudbalu.To ti je dokaz da su najbolji na svetu.Taj tandem Cavi-Iniesta se vise ne radja.

avatar
Elliott Roger
Friday, 10.03.2017
01:24

Jel bilo godine da nekad nije UEFA progurala Barselonu?

avatar
Barca4ever
Friday, 10.03.2017
00:17

Slazem se za Murinja.

avatar
mrancic
Thursday, 09.03.2017
23:03

Bazel 3:3,0:1.U finalu ih razbila Barselona (2:0).Potraćili prvo mesto i Manćini pobedio plaćeni QPR u zadnjim minutima.Nilo 4:4 sa Evertonom na OT i izgubili od Vigana koji se borio za opstanak.I Fergi je grešio i gubio.U Rostovu ,po blatu i i mrazu odličan rezultat.O Murinjo realno treba pričati iduće sezone.Kad pokupuje i proda igrače.

avatar
Thursday, 09.03.2017
21:59

Neizvjesno? Pa ako Mancester ne bude u stanju da na Old Traffordu ovoj ekipi ne uvali 3-4-5 komada onda i treba da ispadnu i da ne vide LŠ sljedece godine,toliko.

avatar
Elliott Roger
Friday, 10.03.2017
01:26

Bravo. Mnogo realan komentar. Smaraju me vise izvlacenja na teren, sudije i kojekakve gluposti. Nema izgovora vise za ove nadobudne preplacene igrace.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 09.03.2017
21:58

Nece biti neizvesno nista jer OT nije njiva... Inace, najuzaludnije protracenih 2 sata u zivotu...

avatar
Thursday, 09.03.2017
23:19

Uzimajuci u obzir kako teren izgleda, dobro ste i prosli. Zaobisle su vas povrede, sto je najvaznije u ovom periodu.